BENİ istemiyor
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38247
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 18:31
Konu: BENİ istemiyor
Mesajı Yazan: yaseminkayra
Konu: BENİ istemiyor
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2013 Saat 18:45
merhaba hocam 6.5aylık oğlum ek besine başlayınca beni emmek istemiyor2 gündür uyanıkken hiç birşey vermiyorum uykuda pirinç unu veriyorum zor durumdayım lütfen acil cevap birde hocam kilo kaybıolurmu aç olan bebek uyurmu uykuda sıkıntı yok çok güzel uyuyor her uyuduğunda ek besin vermiyorum sadece geceleriveriyorum şimdiden teşekkürler saygılar
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2013 Saat 19:54
Kakasina bakin: Guzel besleniyorsa; Altin sarisi renkte, cicvik kaka yapar, su verirseniz, igrenir gibi yapar, suyu icmez. Az beslendiginde; Sert, top-top kakalar yapar, suya saldirir.. Asiri beslerseniz, kaka sumuksu olur ve rengi yesil olur, su verirseniz icmez. Zamanla,kuvvetlendigi icin, memede eskisi gibi uzun sure kalmaz, 2-3 dakikada memenin isini bitirir, dili ile memeyi iter ve size siritir.. Aclik belirtileri gorurseniz, konusalim...
|
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2013 Saat 20:24
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2013 Saat 20:36
3 gündür yeşil toptop değil ama sümüksüde değil meyva püresi falan verdiğimde hayır demiyor sürekli istiyor ben bırakınca tabağı gördükçe bağırıyor 2 3 dakika emince doyuyormu ne yapmalıyım
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2013 Saat 01:15
Obur cuce ne olacak... Allah bilir bunun kilosu da; 8 kilonun ustundedir.. Oncelikle anne sutunu verin, diger gidalari yer kalirsa... Anne sutunu kesip, veya azaltip ek gidalari vermeyin.. Uckagitci doktorlar, sizin anne sutunuzu kesmenizi isterler ve sizi "-agzi degisik tadlara alismaz-" diye korkutmaya calisirlar, sakin bu uckagidi yemeyin... Ben ilk defa Ananas yedigimde, 40 yasinda idim, hicde yadirgamadim... Onlarin butun derdi, 6 aydan sonra, 1 yasina kadar asi olmadigindan, gelmezsiniz diye korkarak kurduklari bir tuzaktir. Her ay gideceksinizki, size her ay degisik sebze baslatsin... "-Obur ay mutlaka gelin, maydanoz baslayacagiz-"... Aman ne muhim!!!!
|
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2013 Saat 15:46
çok teşekkürler hocam iyiki varsınız
|
|