Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelişim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38281
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 09:15

Konu: gelişim
Mesajı Yazan: maper
Konu: gelişim
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2013 Saat 21:23
doktor bey kızım 13 aylık boy:76cm kilo:9,700 zayıfmı her öğünden yarım kase yer ve anne sütü alıyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2013 Saat 22:51
3cm. boy, 400gram agirlik fazlasi var. Orantili, 15.5 aylik cesametinde... AYNEN DEVAM.

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2013 Saat 14:22
doktor bey kızım öksürmeyebalgam kusmaya başladı aile hekimine götürdüm baktirim şurup perebron verdi 2gündür veriyordum.bugün kızımın sadece sağ kolunda kırmızı minik minik benekler sanki küçük küçük iğneler batmış gibi kızartılar gördüm aldığım gibi özel hastaneye gittik kan tahlili istedi bulmaca gibi konuştu yanağındada morluk vardı.15.30dasonuçlar çıkacak kötü bir hastalık dicek diye çok korkuyorum.ne olabilirki inşallah ilaçlardandır ama sadece sağ kolunda var tüm vücudunda değil.

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2013 Saat 14:23
boyuna kilosunadatekrarbaktı 75 cm 9.400kğ. çıktı.

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2013 Saat 18:51
1- Olculeri normal.. Belkide yanlis olculdu...
2- Kan sayimini bekleyelim... PLT (Trombosit) degeri "sifir" gelmezse, Losemi filan degildir... Losemi oldugunda, ilk Trombositler kaybolur... Siz genede sonuclari yazin.

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2013 Saat 22:30

PLT:281 

%LYM:52,9
%MON:21,41
%GRA:25,72
WBC:9
HGB:11,6
TAHLİL SONUÇLARINI ALMAYA GİTTİĞİMDELÖSEMİDEN ŞÜPELENDİĞİNİ SONUÇLARA GÖRE NORMAL OLDUĞUNU ÇOCUĞUN KOLUNUN MUTLAKA BİYERE SIKIŞTIĞINI YADA BACTRİM DEN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.BİLMİYORUM NEDE AMA HALA O BENEKLER VAR KIZIMDA BACTRİMİ BIRAK ZİMAKS KULLAN DEDİ ATEŞİ BALGAMI VE ÖKSÜRÜĞÜ VAR VE SÜREKLİ KUSUYOR.

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2013 Saat 03:29
WBC:9 ve hala israrla, antibiyotik veriyor... Cocugunuz Grip geciriyor.. Hatta; MON:%21.41 olmasi, Enfeksiyoz Mononukleoz hastaligina isaret eder. O cok bilmis doktora bir sorun bakalim, hic Enfeksiyoz Mononukleoz diye bir hastalik duymusmu???   Monosit degerini gozune sokarsaniz belki anlar... Bu arada; atesi ( toplamda) 1 hafta kadar surer, merak etmeyin.

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2013 Saat 23:00
bu hastalık nedir bir grip çeşitimi.zaten  size yazdığım değerlerin altını çizmiş gittiğim doktor

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2013 Saat 00:24
Enfeksiyoz Monosit'te, viral bir enfeksiyondur. Sakin ilac kullanmayin.

Mesaj Tarihi: 01 Nis 2013 Saat 17:29
doktor bey ben bugün psikiyatıra gittim öfke kontrolü yapamıyorum çok bağarıyorum kendimi yetersiz hiçbirşeyi başaramaz hissediyorum.doktorun teşhisi anksiyete ve verdiği ilaç prozac20mg her sabah içmemi söyledi bununla atlatabileceğimi söyledi.sorun şu 13 aylık kızımı emziriyorum sütü kesmem gerektiğini söyledi.napacamı bilemiyorum hangisini yapsam çocuklarım için verimli olurum.ilaç herşeyi düzeltecekmi aceba.

Mesaj Tarihi: 01 Nis 2013 Saat 19:30

Ofke Krizleri; daha ziyade, Asiri insulin salgilanmasina bagli, "Hipoglisemi"  anlarinda sik gorulur. Aclik kan sekerine baktirin, dusuk oldugunu goreceksiniz. Dikkat etmezseniz, ilerde "  Tip:II  Seker Hastasi" olacaginizin isaretidir.. Sik sik ve az az yiyin. SAKIN; ac karnina, seker, cukulata, hatta unlu gida yemeyin. Etli gidalari arttirin. Diyetteki yag ve et oranlarinin muhakkak  arttirilmasi gerekir. Sakin sinir ilaci almayin ve SAKIN anne sutunu kesmeyin. Ayrica da SAKIN; Cay, kahve gibi uyaricilari almayin... Ihlamur veya Ada cayi icin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat