Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelisim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38282
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 18:04

Konu: gelisim
Mesajı Yazan: mimoza23
Konu: gelisim
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2013 Saat 21:41
oglum 16 aylik oldu. dogum kilosu 3150 gr boyu 47 cm suanda boyu 73 cm kilo 10 kg. 12 aydan bu yana boyunda pek bir uzama olmadi . endokrinoloji uzmanina goturmelimiyim.
saygilarimla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2013 Saat 22:53

Boyu 3cm. kisa.. Oturun oturdugunuz yerde.... Gunluk sutu en az 600ml. olsun, gerisi onemli degil.

Mesajı Yazan: mimoza23
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2013 Saat 23:15
sagolun Dr bey tesekkur ederim.

Mesajı Yazan: yamanmelike
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2013 Saat 11:02
merhaba kadir bey, arkadaşın affına sığınarak size burdan oğlumla ilgili birşey sormak istiyorum. Oğlum nerdeyse 28 aylık, yürümesiyle ilgili hiçbir problemi yok, yürürken yada koşarken düşen bir çocukta değil. Sormak istediğim ayakları biraz içe basık yürüyor. İkiside yaklaşık 30 derece içe basık. Ortapedi doktoruna götürsek mi acaba yoksa normal mi zamanla düzelir mi? Ne zamana kadar düzelir? Bende biraz içe basık yürüyorum. Genetik olabilir mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2013 Saat 18:40
Eliniz ile ayagi normal sekle getirebiliyorsaniz, zamanla duzelir. Genellikle "anne karnindaki oturma sekli ile " o sekil olusuyor. Takip edin, soylediklerimden farkli bir durum gorurseniz, gosterin... ( Sonucu da yazin)

Mesaj Tarihi: 01 Nis 2013 Saat 10:53
teşekkür ediyorum, sonucu size yazıcam hocam...

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2013 Saat 10:48
kadir bey tekrar merhaba, oğlumun ayaklarını dediğiniz gibi düzelttim normalde düzgün duruyor. Yürürken içe doğru basma mevcut. Bir problem yok diyorsunuz anladığım kadarıyla teşekkür ediyorum. Bide merak ettiğim oğlum uykusunda çok başına vuruyor. Bi yazınızda belli bi yaşa kadar olur demişsiniz. Bir problem olmaz değil mi?  Müthiş te kaşınan bir çocuk özellikle çikolata yada pasta yadiği zamanalr daha çok kaşınıyor. Doktorumuz kakaoya karşı alerjisi olabilir demişti. Beyaz çikolata önerdi. Bu konuda fikriniz nedir acaba merak ediyorum.
Çok fazla soru oldu ama kusura bakmayın. İşinin ehli bir insan bulunca sormadan edemiyor insan:)

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2013 Saat 18:25
Cukulata miktarina bagli... 2-3 misafir cukulatasindan, fazla yerse  olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat