Bademcik hk.
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38426
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 12:58
Konu: Bademcik hk.
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Bademcik hk.
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2013 Saat 18:15
Hocam benim bugün bademciklerimde hafif batma var yutkunurken şiş değil ama sertlik olduğunu yutkununca anlıyorum. Size sorum şu kızımı emziriyorum 16 aylık henüz. Benim kızımı öpmemle yada yemeğini yedirirken bir kaç kez yemeğin sıcaklığını dilimle kontrol ettim farkında olmadan aynı kaşıkla bademciklerimde mikrop varsa ona da geçmişmidir geçme ihtimali varsa eğer kızıma ne vermem gerek. Yanıtlarsanız çok sevinirim saygılarımla.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2013 Saat 00:19
Gecmis olabilir.. Ama siz genede dikkatli olun, yemegin sicakligina ayri kasikla bakin. Siz kendinize; Tantum Verde sprey kullanabilirsiniz.
|
Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2013 Saat 09:06
Cevabınız ve tavsiye sprey için teşekkür ederim hocam. Benim boğaz sızlaması beni akşam itibariyle gribe çevirdi. Sabah uyandığımda resmen grip olduğumu anladım. Boğazımda çok batmıyor . Emzirdiğim için kızımı ialç alamam. Onu emzirikende maske takarım ama hocam sanıyorum ona da geçecek. Bebeğimde bu belirtiler olursa size yeniden danışmak isterim. Umarım olmaz bende sizin değerli zamanınızı almak istemem. Sevgiyle kalın saygılarımla.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2013 Saat 18:31
Sakin Grip icin ilac almayin.. Gribin ilaci yoktur. Sadece sicak; Limon, bal Zencefil karisimi icin, burnunuza Serum Fiz (etkili olmazsa, Iliadin) kullanin. Aksamlari yastiginiza 2 damla ColdMix damlatirsaniz, rahat uyursunuz. Bunlarin hicirinin cocuga bir zarari yoktur.
|
|