hafif astımı varmış
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38442
Tarih: 21 Ara 2025 Saat 05:40
Konu: hafif astımı varmış
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Konu: hafif astımı varmış
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2013 Saat 17:52
|
kadir bey merhaba erınçi doktora goturduk okul acıldıgından berı oksuruk vardı bırde 1 haftadır gırıp bılıyorsunuz sıze yazmıştım doktor hafıf astımı var dedı bende dedımkı sımdıye kadar boyle bısey yoktu hep varır boyle hasta olunca ortaya cıkar dedı bır maske verdı agzına ılac sıkmak ıçın 2 ılac verdı ventolın dıgerıde flixotide bunları maskeyle sık dedı anlattı nasıl kukllanacagımı bırde zıtromax surup verdı bırde nac 200mg suya katılıp ıçilen bişey bunları kan tahlılı falan yaptıktan rotgen cektıkten sonra verdı kullanımmı napım astım ınandırıcı gelmedı sankı ailedede kımsede yok fıkırlerınıze ıhtıyacım var
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2013 Saat 19:50
|
Hadi canim sende... Tipik piyasa cakali... Zaten gunun modasi: Her oksuren cocuk; Astim... Azicik Astim'i da hic duymamistim.. Herhalde yaptigi sacmalik ortaya cikarsa; "-Astim demedim-" diye kivirabilmek icin yapilmis bir dansozluk.. Siz sadece benim anlattiklarimi uygulayin.
|
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2013 Saat 22:14
ben bılıyorum zaten oyle oldugunuda artık bırınede ınanmak ıstıyorum sızde yoksunuzkı en azından burdan yardımcı oluyorsunuz allah razı olsun pekı fıfıslar bıraz oksuruğune ıyı gelırmı kullanımmı?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2013 Saat 06:03
|
Sakin ha.... O Kortizonlu spreylerin yarattigi "sahte iyilik hali" ne bir aldanirda, kullanmaya baslarsaniz, acisi zamanla cok kotu cikar.
|
|