Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Süt dişleri yerinden çıktı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38460
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 11:59

Konu: Süt dişleri yerinden çıktı
Mesajı Yazan: Cnmkzm
Konu: Süt dişleri yerinden çıktı
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2013 Saat 21:43
Hocam komşumla çocuklarımızı parka götürmüştük.komşumun 3 yaşındaki kızı kaymak içinmerdivenlerden çıkarken ayağı kaydı ve ağzını merdivene çarptı.ön üst iki süt dişi yerinden çıktı.
Ağzı kan içinde kalmıştı çok korktuk.dişlerin ikiside yerdeydi peçeteye koyup aldım nedense ve 4 saat sonra bir d işçiye ulaşabildik.dişlerin yanımızda olduğunu söyleyince yerine takılabileceğini söyledi ve taktı.antibiyotik verdi.bir hafta sonra kontrole çağırdı.
Şimdi eşi ve akrabaları neden taktırdınız diye kızıyorlarmış ne yapsın tekrar çektirsin mi?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2013 Saat 21:47
Doktor dişin yerinin boş kallmasındansa yerine takılması ve tabiki kendini tutması daha iyi dedi.alttantan gelecek dişe bir etkisi olmaz dedi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2013 Saat 02:30
Hayret, ogrenmisler. Dogrudur, eriskin disleri bile yerine oturtulursa, dis kaybedilmekten kurtulur. Aklinizda olsun, disleri disciye gotururken bir parca sut icine veya en iyisi, agiz icinde tutun, tukruk disin hayatiyetini korur.. Siz bizim yaslilarin "zirvalarina" bakmayin. Onlar, kendi yedikleri kaziklari, sizlerde yiyesiniz isterler.
DIKKAT: Sert gidalari bir muddet isirmasin.

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2013 Saat 15:36
Hocam cevabınız bizi çok mutlu etti.çünkü bugün komşum ve eşi dişleri çektirmek için dişçiye gitmişler ama dişçi "yazık edersiniz vucut kabul etmezse zaten atar bekleyip sonucu görelim "demiş ve çekmemiş.
Allah herşeyi gönlünüze göre versin teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2013 Saat 00:19
Allah cumlemize akil fikir versin.... Amin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat