balgam söktürücü
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38493
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 13:45
Konu: balgam söktürücü
Mesajı Yazan: ısık
Konu: balgam söktürücü
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2013 Saat 20:28
merhaba Kadır bey sızın sayenızde bu sene ana sınıfına gıden oglum hıc hasta olmadı dıyebılırım ama Mersıne bahar gelmesıyle bırlıkte(limon ve portakal çiçekleri yuzunden) bıraz burun akıntısı ve sabahları erken saatte oksuruk basladı tuzlu suyla bunları gecırdık ama bırkac gundur oksuruge balgamda eklendı cok nadır balgamını cıkarıyor oksuruk arttı artık gun ıcersındede basladı sırtını ve gogsunu dınlıyorum hıc hırlamıyor balgamı ıcın ne yapmalıyım asıst dıye bır ılac var ama bunu kullanmalımıyız yoksa bekleyelım mı doktora goturmek ıstemıyorum cunku hemen allerjı surubu,saguk algınlıgı...... bırcok ılac verecekler ve ben kullanmıyorum bu balgamı nasıl sokturebılırım bu arada oglum 5.5 yasında .Çok teşekkür ederimm
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2013 Saat 01:45
Sakin Asist'i kullanmayin. Bununla ilgili yazilari okuyun...
Balgami en iyi; Sicak su buhari soker.
|
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2013 Saat 21:30
merhabalar hocam oglumun oksurugu artınca doktora goturmek zorunda kaldık doktor allerjık oksuruk dedı ve doxafin surup verdı sıcak buhar yapıyorum bu ılacıda kullanmam gerekır mı ?cok tesekkur ederım hocamm
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2013 Saat 04:52
Allerjik; burun akintisi olur, Allerjik brons spazmi olur, ama allerjik oksuruk olmaz. Benim GRIP icin anlattiklarimi uyhulayin.
|
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2013 Saat 07:26
cok tesekkurler hocam cok sagolun
|
|