Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ana kucağı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3853
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 04:05

Konu: ana kucağı
Mesajı Yazan: elifzeynepali
Konu: ana kucağı
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2008 Saat 13:05
  İyi günler Erkin Bey,yeni yılınız kutlu olsun.Yeni duyduğum ve çok şaşırdığım bir konuyu size danışmak istedim.Bebek ana kucağında uzun süre kalırsa hareketlerinin azalmasına ve spastik olmasına neden oluyormuş.Acaba doğru mu?

İlginize şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2008 Saat 14:05
Merhabalar,

Artık iyice dehşete düşmeye başlıyor insan. "Bu dedikoduları yaratanların yapacak başka işleri yok mu" diye düşünmekten kendimi alamıyorum doğrusu. Bir çocuğun ana kucağında fazla kalması ile spastik olması nasıl bağdaştırılır, kim böyle bir saçmalığı ortaya atar,gerçekten anlamak zor. Bir bebeği bütün gün ana kucağından tutmak gibi birşey zaten mümkün olamaz. Tabir-i caizse,bağlasanız durmaz bebek. Tepkisini ağlayarak ya da hareketleriyle ortaya koyar. Lütfen böyle şeylere inanmayın. Eğer her söylenene kulak asarsanız, bebeğinizi yetiştirmek sizin için bir kabus halini alabilir.
Yürüteçle ilgili çok "hurafe" duymuştum, ama ana kucağı ile ilgili bu ilk oldu. Sizden bu bilgiyi kimden edindiğinizi öğrenebilir miyim? Size de mutlu yıllar diliyorum.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: elifzeynepali
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2008 Saat 17:11
  Haklısın Erkin Bey,bunları sizden duyunca içim rahatladı.Bunu söyleyen bir doktor ama inanın kim olduğunu bilmiyorum.Aslında  duyunca inanmadım ama yine de içimde bir şüphe kaldı.

Çok teşekkür ederim. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat