Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yenidoğan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yenidoğan
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38550
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 12:36

Konu: yenidoğan
Mesajı Yazan: LİVANELİ
Konu: yenidoğan
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 00:44
değerli hocam merhaba..umarım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir..

hocam dün doğan yeğenimle ilgili sizi rahatsız ediyorum bu sefer..bir gün süren sancı sonrasında 4 saat süren zorlu bir doğum sonrası yeğenim dünyaya merhaba dedi..benim sorum ise hocam bebeğin rengiyle ilgili..yeğenim yurtdışında dünyaya geldi..ben canlı göremedim henüz bu yüzden ama fotolarını gördüğümde birden irkildim çocuk mos mordu ilk doğduğu anda..nerdeyse siyaha dönük bi rengi vardı..bişey demek istemedim kardeşime tabiki hiçbişi soramadım ama üzüldüm hocam sizin fikriniz nedir yine yurt dışında böyle bir doğumda oksijensiz kalıp sakat olan başka yeğenim var bu sebeple aklımdan kötü düşünceleri çıkaramıyorum ne olur içimi ferahlatıcak bişey söyleyin Cry Cry normalmidir bu durum..zor doğumlarda böyle olurmu.. hiç görmedim böyle bi durum ben

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 03:06
Yenidogan bir bebekte, eger beyinde bir hasar olursa, ilk ARAZ: Emme Reflesinin kaybolmasidir. Bebek memeyi tutuyor ve kuvvetli emiyorsa, bir hasar yok demektir.

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 11:00
Hocam memeyi almiyomus bi turlu doktorlar basinda tutturmaya calisiyomuslar birakiyomus hemen yoruldugu icin birakiyor olabilirmi biberonla mamayi gayet guzel ictigini gordum ayni seymidir

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 18:41
Ayni seydir, merak etmeyin, beyinde bir hasar yok.

Mesaj Tarihi: 17 Nis 2013 Saat 00:42
Hocam allah razi olsun icimi nasil ferahlattiniz anlatamam sevincimi bile yasayamamistim dogru duzgun yegenimi oyle gorunce ailemizde malesef boyle bir ornegi yasadigimiz icin cok endiseliydim doktorlari normal bisey yok demisler ama siz dediniz ya simdi cok rahatladim cokkkk tesekkur ederim...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat