Merhaba Kadir Bey, Kızım 5 yaş 2 aylık,tüm ilaçlar bazanın altında kızım ulaşmasın diye fakat küçük bir ecza dolabım var orada astım rahatsızlığım olduğu için seredite diskus 500,onceair 10mg tablet im duruyor birde kızımın burun tıkanıklıklarında kullanmıştım yakın zamanda otrivine ve iliadinim var.Singulair falan.Bu gece kızıma burun spreyi sıkacaktık bugün dr.kulağında çok hafif sıvı var bol bol sakız çiğnesin dedi birde 20 gün kadarda hergece 1 erfıs nasonex sıkın.yarım ölçekte zyrtec verin dedi. Sormak istediğim ilacı sıkmak için kızımı çağırdığımda iyi birşey yapöış gibi gülerek bana koştu ben sıktım zaten dedi ne sıktın deyincede otrivine göstersi sadece 1 er kere dedi ama .Daha önceki günlerde sıktımı bilemiyorum yada daha fazla sıktımı başka ilaçlar aldımı.Doğruyu söyler hep içmedim diyor ama çok kötü ve endişeli bir haldeyim fazla sıktıysa yada bir kaç gündür tıkalı diyor ben yıkıyorum hep sinüs rinse ile bana söylemeden sıkıyorsa diye endişelendim yada başka bir ilaç içtiyse diye.Allah korusun ama zararlı bir ilaç alsa örneğin singulair 5mg kullanıyor bunun tadı güzel diyor fazla aldığı 1 gün varsa ne gibi belirtileri olur ne yapmalyım?saydım ama emin değilim ya tam ya 1 tane fazla olmalı bilemedim. ilaçların hepsini topladım tekrar onlarıda bazanın altına kaldırdım. Dün gecede burnuna çerez yerken çekirdek kabuğu soktu.sümkürdü çıkarttım ama parça kaldıysa diye ters delikten yıkadım diğer delikten çıksın diye. Neden böyle davranıyor.Uzun zaman oldu eşim evi terk etti.Kızımla yaşıyorum ilgide hep onun üzerinde artık yetemiyormuyum kızıma neden böyle yapıyor çok üzülüyorum.Güzel bir kreşe yolluyorum mutlu.Öğretmenide arkadaşlarıda kızım çok seviyor kızımda onları.Neden böyle yapıyor olabilir?
TEşekkür ederim.Saygılarımla.
|