Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kalca usm

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38560
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 20:30

Konu: kalca usm
Mesajı Yazan: pervinn
Konu: kalca usm
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 15:17
dr bey 4.5 aylik bebegimin kalca usm si cekildi. sol taraf sinira yakin degerler icinde cikti. pediatric ortopedi bakti elle muayene etti . ara beze gerek yok ama kucaginizdayken hep bacaginin arasi acik yandan tutun duye tarif etti. arabezin manasiz ve zaman kaybi oldugunu soyledi. nekdar dogru bilemiyorum. 4 yasindaki kizimdada 1 ay cift bez tak demislerdi ozaman kontrole cagirmamislardi. buda o sekilde tut 6 hafta sonra kontrol dedi. sizin oneriniz ne yonde

birde gecen hafta oksurugu vardi dediklerinizi uyguladim bugun kontrolu vardi cok sukur herseyi tertemiz cikti. size minnettarim. o aptal ilaclari icseydi belkide astim teshisi konacakti cocuguma. hepsini sildim beynimden.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 19:31
Erkek cocuk ise, zaten erkeklerde son derecede nadirdir. US; elle muayene de supheli bir durum olursa, yapilmalidir. Turkiye gibi cok zengin(!) ulkelerde ise, once US, sonra elle muayene yaparlar..

Mesajı Yazan: pervinn
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 22:58
kiz bebek//azerbaycandayiz burdada once us yaptilar sonra coocuk dru ortopediye yonlendirdi.  sag alfa 60 beta 64 ----sol alfa 64 beta 70

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 23:19
Bu hususa daha fazla para harcamayin, rahat olun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat