Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BAYGIN BAKIŞ (ateş)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38598
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 08:48

Konu: BAYGIN BAKIŞ (ateş)
Mesajı Yazan: fatihderya
Konu: BAYGIN BAKIŞ (ateş)
Mesaj Tarihi: 19 Nis 2013 Saat 08:43
HOCAM MERHABA,
BEN HER ZAMAN SİZE DANIŞIYORUM MUTLAKA BU KEZ BİRAZ GEÇ KALDIM AMA.
11 AYLIK BEBEĞİMİN 4 GÜN ÖNCE ATEŞİ BAŞLADI İLK GECE MÜDAHALE ETMEDİM İKİNCİ GECE HASTANEYE GÖTÜRDÜM ÇÜNKÜ BİŞEY YEMİYORDU VE ATEŞ GENE YÜKSELMİŞTİ.KULAKLARININ VE BOĞAZININ İLTİHAP OLDUĞUNU SÖYLEDİ DR.KLAMOKS ANTİBİOTİK VERDİ ISRARLA BEN ANTİBİOTİK KULLANMAK İSTEMİYORUM DEDİM AMA BAŞKA TÜRLÜ GEÇMEZ DEDİ.AYRICA PEDİFEN VE CALPOL DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK VER DEDİ.ANTİBİOTİK İLK GÜN VERDİK ATEŞDÜŞÜRÜCÜLERİ BABANNESİ BEN İŞTEYKEN 6 SAATTE BİR VERMİŞ HER BİRİNDEN BİRER ÖLÇEK.DÜN İYİYDİ AMA BU SABAH BAYGIN BAKIYOR UYANDI TEKRAR UYUDU HALİ YOK SÜT BİLE İÇMİYOR SADECE GECE BİRAZ EMZİRDİM YALNIZ BAKIŞLARI BENİ KORKUTUYOR.HOCAM BU HASTALIKTAN SEBEP Mİ OLDU NOLUR ACİL CEVAP YAZABİLİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN.KOLAY GELSİN.

-------------
DERYA AKGÜN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Nis 2013 Saat 18:33
Gene cinsiyet yazilmamis. Bebek kelimesi cinsiyeti belirtmiyor .Lutfen, "Kizim veya Oglum" diye bahsedin..
11 aylik KIZ: 8.9KG., ERKEK:9.4kg.dir. . 10KG KABUL EDELIM. Pedifen'in gunluk dozu; Kilo basina 20mg,dir. Bu sebeple; GUNDE(24 Saatte)
2 tabletten fazla verilmez. Verildi ise, zehirlenme baslamis demektir.
Anlamiyorum, nedir bu "ATES" korkusu? Bu namussuz doktorlarin sizleri Ates ile korkutmalarina kanmayin, Ates sizin dostunuz. Ates ile ilgili makalelerimi okuyun.

Mesajı Yazan: fatihderya
Mesaj Tarihi: 19 Nis 2013 Saat 22:43
hocam sabah baygınb bakıyor demiştim ama sonra iyiydi bu akşamda yüzünde ve vücudunda kızarıklar oluştu.tekrardan dr.a götürdüm kaşıntı olursa zyretec vericekmiş.kızarıklar bir saat kadar sonra geçti.erkek bebek hocam bu arada.kusura bakmayın bir panik yazıyorum.kulağında kızarıklık devam ediyormuş boğazında yokmuş bu dudumda ne yapayım antibiotiki keseyim mi?

-------------
DERYA AKGÜN

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2013 Saat 01:52
Basindan beri antibiyotige gerek yoktu, kesmediniz ise, hemen kesin. Kulagi icin. tek; Iliadin Ped. Burun damlasi yeterlidir. Eski mailleri okuyun, 2 gun Pedifen kullanmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat