Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aşı (rahim ağzı kanser aşısı)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38663
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 18:14

Konu: aşı (rahim ağzı kanser aşısı)
Mesajı Yazan: tugbaderin
Konu: aşı (rahim ağzı kanser aşısı)
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2013 Saat 22:26
merhaba hocam .rahim ağzı kanser aşısında yaş sınırı varmı .teşekkür ederim şimdiden

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2013 Saat 08:31
10 yasindan sonra yapiliyor. Asi takvimi yazimi inceleyin. Ust sinir yok, siz bile olabilirsiniz.

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2013 Saat 13:42
hocam burada birkaç marka var bende olmak istiyorum ama bazı doktorlar 3 doz olanı öneriyor bazısı 2 doz olanını birde içerdikleri virüslerde sayı olarak farklıymış yani biri daha çok hastalık yapanlara karşı koruyucuymuş
aslında hocam çok şey istemiş olucaz ama en azından siz kaç doz olanını öneriridiniz aşıyı alırken neye bakalım
bu doktorların herbiri farklı deyince bugüne kadar 2 sene geçti hala ben olamadım
çok teşekkürler
bu arada yaşım 30

Mesaj Tarihi: 25 Nis 2013 Saat 18:39
Aralarindaki fark; "teferruat" decesinde az oldugundan, hangisini bulursaniz onunla asi olun..

Mesajı Yazan: cemre12
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2013 Saat 15:23
hocam ben bu aşıyı geçen yıl doğum doktoruna sordum risk yoksa olmana gerek yok dedi, genetik acıdan ailemde bu hastalık yok, ama sizin fikriniz önemli aşı olmalımıyım?

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2013 Saat 19:43
1- Ne demek "-risk yoksa-"? Evli iseniz; esinize, bekarsaniz; mustakbel esinize guveniyorsaniz, olmayin... Ama ya sizden evvel bir "yaramazlik" yaptilarsa? O doktor nereden bilecek eslerinizin "nerelerde" gezip-tozdugunu?? Bu hastalik daima "hastalik kapmis" erkeklerden bulasiyor.
2- Bu hastalik, genetik filan degil mikrobiktir. Ozel bazi viruslerle oluyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat