Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yürüme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38780
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 23:39

Konu: yürüme
Mesajı Yazan: azranınannesi
Konu: yürüme
Mesaj Tarihi: 03 May 2013 Saat 02:07
kadir bey merhaba.
kızım azra 11 ay 1 haftalık. ilk adımını 9 ay 9 günlükken attı ve yaklaşık 1 aydır çok rahat yürüyor.
fakat dikkatimi çeken ayrık yürümesi. bu durumu başta denge sağlamaya çalışıyor diye düşünüyordum. fakat bir tanıdığım ayrık yürüyor kalın bezmi kullanıyorsun diye uyarınca endişelenmeye başladım.
d vitamini eksikliğinden olabilir mi? devamlı vermiyorum çünkü. havalar ısındı ve biz hergün 1 saat dışarı çıkıyoruz. değerli yorumunuza çok ihtiyacım var.. sevgiler saygılar...

-------------
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 May 2013 Saat 02:30
Erkem yurudugu icin, normaldir. Dvitamini eksikliginde, sirt ustu yatirip, bacaklarini yan yana getirdiginizde; NORMALDE: ayak bilekleri ve dizleri ayni anda birbirine temas eder. Dvitamini eksikliginde: Ayak bilekleri degdiginde, dizler ayrik kalir. ( Veya dizler degdiginde, ayak bilekleri ayrik kalir)

Mesajı Yazan: asli54
Mesaj Tarihi: 03 May 2013 Saat 14:29
slm araya girdim ama d vitamini eksikliği oldugu kaçıncı ayda belli olur hocam.birde biz sağlık ocagının verdiği monoviti kullanıyoruz yani kullanmaya calışıyoruz devamlı vermedim bende öğürüyor sürekli artık yiyeceklerine karıştırıp vermeye calışıyorum ama 8 aylıgız ve 2 şişe bile bitmedi daha.monovite devammı edelim hocam,yoksa daha etkili d vitamini varmı bu vermediğimiz günlerin acıgını kapatacak???

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 May 2013 Saat 19:49
-asli54: Monovit'i 5 damla vermeniz gerekir. Butun gidalarina karisabilir. Isterseniz; A,C,D vitaminlerini iceren; Multi-Tabs damla verebilirsiniz. Gunde 1 DAMLALIK dolusu. 1 DAMLA degil...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat