sivilce
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38793
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 15:13
Konu: sivilce
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Konu: sivilce
Mesaj Tarihi: 03 May 2013 Saat 21:40
hocam 5 yaşındaki kızımın poposunda sivilce gibi ucu beyaz şeyler çıktı 15 gündür var ve kaşınıyor sürebileceğim bi krem varmı teşekkürler...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 May 2013 Saat 02:58
Her temizlik yaptiktan sonra; "Thiocillin" pomat surun.
|
Mesajı Yazan: nilcey
Mesaj Tarihi: 06 May 2013 Saat 10:14
aynı sorun benim kızımda da var. kaç gün kullanmak gerekir. bir de nedir o sivilceler. mantar mı. kaşınıyor ve sabunlu suyla yıkadığım halde geçmedi 10 gündür. teşekkürler.
hocam birde benim meme uçlarımda da kaşıntı var geçmeyen. bende sürebilirmiyim. egzama demişti doktorlar. ama 1-2 saatlik rahatlama dışında işe yaramadı kremler.
|
Mesaj Tarihi: 06 May 2013 Saat 18:15
1- Popo'ya duzelene kadar yazdigim kremi kullanin.
2- Meme uclarindaki kasintilara;
a)Pullanma varsa; "Nibulen krem" ,
b)Kizartilar varsa; "Ultralan pomat" surun.
|
Mesaj Tarihi: 13 May 2013 Saat 22:55
HOCAM Sivilcelerimiz geçmedi. thiociline antibiyotikli deri kremi kullandık. bu arada bezi de bırakmaya çalışıyoruz sadece geceleri bağlıyoruz. bez de yapabilir diye ondan kurtulmaya çalışıyoruz. neden oluyor bu sivilceler. kaşınıyor. her gün sabunlu suyla yıkıyoruz.
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2013 Saat 08:10
Kizarikliklarin uzerine; Batticon surmenizde faydali olur.( Gunde 1-2 defa, 3 gun) Bu arada pisik kremi olrak; Desitin, Popolin, Nivea veya SebaMed'ten baskasini kullanmayin.
|
Mesaj Tarihi: 21 May 2013 Saat 10:01
hocam sivilceler hala var.nivea pişik kremi kullanıyorum.batikon da kullandık. bezi bıraktık sadece gece bağlıyoruz. neden oluyor bu sivilceler. desitin alsam işe yararmı.
|
Mesaj Tarihi: 21 May 2013 Saat 18:23
Desitin; Nivea, Popolin gibi bir kremdir. Sakin popo cevresinide normalde olan "purtuklerden" bahsediyor olmayasiniz? Onlarin "tedaviye" ihtiyaclari veya geregi yoktur. Bir muddet, sadece temizlik +Pisik kremi kullanin.
|
Mesaj Tarihi: 21 May 2013 Saat 23:26
resimdeki gibi dr bey.çok kaşıyor.antibiyotikli tihiociline krem biraz sindiriyor.ama tekrar çıkıyor. nedir bu sivilceler.
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2013 Saat 02:32
Bir vakit, mikrop kapmis. Gunde 2x1 Thiocillin pomat surun, duzelmeleri biraz zaman alir. 1-2 haftada ancak duzelirler.
|
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Mesaj Tarihi: 22 May 2013 Saat 22:51
hocam bizimde nerdeyse 15 gün oldu geçmedi çoğalıyorlar aksine genital bölgesindede kızarıklık ve kaşıntı var trosyd kullanıyorum buraya popo içinse dediğiniz kremi ama geçmedi artı ne yapabilirz
|
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 00:02
Cildiye doktoruna gosterin. Baska bir sey olabilir.
|
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 09:59
ne olabilir dr bey. çok kaşınıyor. biz de cildiyeye gidelimmi. ama yine de merak ettim. kötü bişey mi dir.
|
|