Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Penis

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38825
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 14:26

Konu: Penis
Mesajı Yazan: Kzy12
Konu: Penis
Mesaj Tarihi: 07 May 2013 Saat 06:22
Hocam iyi günler bebeğim 8 aylık tüp bebek yöntemiyle oldu 1 aylıkken sünnetini yaptırmıştık kilosu 10.050 gramboyu71.5 Baş çevresi 44.5 bu ayki kontrolde doktor penisini ölçmeye çalıştı fakat ağladığı için tamda ölçemedi ama küçük olduğundan şüphelendi ve endroklin uzmanına sevketti penisin orda yağ dokusu fazla olduğu için her ay aslında normal boyutta denmişti 2. Doktorumuz diğer doktorda normal olduğunu söylemişti. Ben evde ölçmeye çalıştım 2 cm civarı gibi sizce normalmi değilse normali bu ayda kaç olmalı tedavisi ne şekilde oluyor doktor hormonla tedavi edilebilir dedi boyu kilosu baş çevresi nasıl sizce teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2013 Saat 18:44
Aptalin biri "kuyuya bir tas atmis" , isin yoksa, cikaracagiz diye ugrasip duruyorsunuz... 8.5 kilo olmasi gereken bir cocugu, 10kiloya cikarin, ondan sonra da, yok penisi ufak, yok surasi niye boyle diye merak edip durun.. Eger penisi ufak olsa idi, siz 1 aylikken; "Sunnet" yaptiramazdiniz. Bu defteri kapatin, bir aceminin cahilligine kurban gitmissiniz, oturun oturdugunuz yerde.

Mesajı Yazan: Kzy12
Mesaj Tarihi: 07 May 2013 Saat 22:00
Evet dediğiniz gibi oldu bu sabah uzmana götürdük ve yağ dokusundan öyle gözüktüğünü normal boyutlarda olduğunu söyledi. Bebeğim sadece anne sütü aldı kilosu hep fazla gitti anne sütü aldığı için kiloyu takmıyoruz dediler. Cevap için çok teşekkürler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat