Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gözde kızarıklık çapaklanma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38924
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 05:06

Konu: gözde kızarıklık çapaklanma
Mesajı Yazan: sedaaytunc
Konu: gözde kızarıklık çapaklanma
Mesaj Tarihi: 14 May 2013 Saat 19:00

kadir hocam tekrar merhaba, oğlum aytunçta 2 aylıkken göz yaşı kanal tıkanıklığı vardı 5. ayda iliadin ped ve sizin dediğiniz özel masajla bu sorunu hallettik. Yalnız gözde çapaklanma geçmedi. tobrased göz damlası kullandığım halde (günde 2x1) bugün gözünde kızarıklık gördüm. Öneriniz nedir hocam?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14 May 2013 Saat 19:01
5 ay 12 günlük oğlum

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 May 2013 Saat 20:06
Tobrased; gunde 2x1 uygulanmaz, bir yanlisiniz var. eger capaklanma devam ediyorsa, mecburen damlayida degistirmeniz icap edecek( uygunsuz kullanim yuzunden, direnc olusmus olabilir) Cipro goz damlasi:Ilk gun; 4SAATTE bir, heriki goze birer damla, bilahare; gunde 4x1 her iki goze( 5gun)

Mesaj Tarihi: 14 May 2013 Saat 20:36

teşekkürler hocam. Yanlış anlaşılmasın siz bana tobrased kullanmamı söylememiştiniz zaten. ben benzer hastalarınızın sorularını okurken sizin verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak kullanim dedim. Zaten uzun süre kullanmadım 3 gün oldu. hemen kesiyorum o halde.

İyi günler diliyorum.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat