Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji ve ilaclar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38967
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 15:40

Konu: alerji ve ilaclar
Mesajı Yazan: heloche
Konu: alerji ve ilaclar
Mesaj Tarihi: 18 May 2013 Saat 13:10

merhaba hocam. . bebegim 9 aylik. boynunun arkasinda sag ve sol yanlarda kizariklik var. bi tarafta da daha belirgin. ama bazen rengi daha koyulasiyor. doktora goturduk alerji dedi. giydiklerinin yakasi degince yada terden olmustur dedi. prednol a.krem ve lordes surup verdi. size sormadan kullanmadim herzaman ki gibi. ne onerirsiniz hocam.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 18 May 2013 Saat 13:24

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2013 Saat 18:02
Allerji ile , yakindan-uzaktan bir alakasi yok. Cok terlemis, "Isilik" olmus. Sakin Lordes'i kullanmayin, cok sacma bir ilac. Prednol; Hidrokortizon ihtiva ettigi icin ve ciltten emildiginden, sistemik etkisi coktur. Onun yerine, ciltten emilmeyen; Ultralan pomat kullanin..

Mesaj Tarihi: 18 May 2013 Saat 20:42
hocam zaten surubu kullanmasam olmazmi dedigimde" ikisi beraber etkisini gosterir " dedi. ama ben yemedim hemen size kostum:) 3 ay kadar oldu gecmedi hocam. kac gun kullanmaliyim ultralan pomadi? peki hocam nasil sampuan kullanmaliyiz bitkisel olmali mi? engin bilgileriniz bizi aydinlatiyor hocam iyiki varsiniz kendinize lutfen cok iyi bakin grip bile olmayin insallah... cok tesekkurler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 May 2013 Saat 03:36
Sampuanin da "Bitkiseli" mi varmis? Laf.... Hepsi olur. Ultralan ile zaten; 2-3 gunde gecer. Birde; elbise kenari veya etiketinin surtmediginden emin olun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat