Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerjik öksürük..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39017
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 18:06

Konu: alerjik öksürük..
Mesajı Yazan: Nesrin Özcan
Konu: alerjik öksürük..
Mesaj Tarihi: 22 May 2013 Saat 17:19
hocam merhaba;
bizim 6 yaş 8 aylık bir oğlumuz var.. size daha önce de yazmıştım.. son 2-3 yıl hep kötü bir öksürük kesik kesik geçmeyen.. neyse yeşil otlara alerjisi olduğu tespit edildi geçen sene eylülde.. 
doktorumuz kışın da dahil olmak üzere öksürüğü başladığında ventolin ve flixotide vermemizi söyledi 10 gün içinde geçmezse getirin kontrole dedi.. biz de kış boyu öyle yaptık.. 3-4 kez hasta oldu bu süre zarfında..
ayrıca hazirana kadar da notta kullanmamızı tavsiye etti.. 

geçen gün de yazmıştım size bir ota dokununca gözü şişti arkasından grip oldu şimdi de öksürük başladı.. yine kesik kesik.. 
bu arada da doktorumuz  başka bir şehre taşındı.. ve danışacağım bir tek siz varsınız. ne önerirsiniz? başlayayım mı ventolin flixotide??  
hocam hakkınızı helal edin yoruyoruz sizi.. 
saygılarımla.. 

-------------
nesrin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 May 2013 Saat 19:31
Kisin cimeni nerede bulduda Allerjik reaksiyon gosterdi?Hayret.. Sakin Ventolin ve Flixotide vermeyin. Oksurukten ziyade; nefes alip-vermesine bakin. Rahat nefes alip, sikintili veriyorsa; Bricanyl surup, gunde;3x1 olcek baslayin. Diger oksuruk cesitleri; Gripal olanlardir, bunlarda sadece;Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix yeterlidir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat