Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uçuk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39022
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 20:00

Konu: uçuk
Mesajı Yazan: sedaaytunc
Konu: uçuk
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 02:09

hocam Selamlar,

size bir sorum olacaktı. Oğlum 1 hafta sonra 6 aylık olacak. Dudağımda bu akşam üzeri uçuk çıktığını farkettim. Gündüz oğlumu öpmüştüm:( Panik halindeyim bu virüsün bebeğime bi zararı olurmu yarın doktora götürmeme gerek var mı? Önlem alınacak herhangi bir durum var mı?

Allah korusun ingilterede yenidoğan bir bebeğin uçuk virüsü yüüznden hayatını kaybettiğini duymuştum.   Bişi olurmu hocam bidaha öpmicem bebeğimi:(

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 04:48
Ucuk virusu; insan vucuduna hayat boyunca bir defa girer ve bir daha baska bir ucuk virusunu almaz. ucuk virusu vucuda girdikten sonra yerlesir ve hucre icinde hayatiyetini devam ettirir. Sartlar musait oldugunda(vucut zayif dustugunde) ucuk olusur. Bu ucuk virusunu her cocuk alir, sadece bagisiklik sistemi bozuk olanlarda, Kortizon kullananlarda yaygin ve sistemik enfeksiyon yapar. Korkmanizi gerektirecek bir durum yok. Opmeye devam. Ucugunuzun cabuk iyilesmesi icin; "Zovirax Ucuk Kremi"ni; 4 saatte bir ucugun ustune surun (mercimek kadar), Uykuda gerekmez.

Mesajı Yazan: sedaaytunc
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 04:56

kadir hocam şu saate kadar cevabınızı beklemiştim burda saat 04.55 içime su serptiniz çok çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden.

kendinize iyi bakın

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat