larenjit
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39033
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 21:32
Konu: larenjit
Mesajı Yazan: ULASKARABACAK
Konu: larenjit
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 16:58
merhaba hocam 2.5 yaşında oğlum birkaç gündür öksüyordu dünden beri çok fazlalaştı yankılı öksürmeye başladı gece uyuyamadı ateşi yok bugün yakın bir polikinliğe götürdüm soğuk buhar verdiler 3 gün buhar verelim gelin dediler ve klaromin.acticed,dolven,ve 1 tane prednol iğne verdi 4 gündür ballı limon cold miks vics veriyordum ilaçlar ve buhar için ne yapalım yardımınızı bekliyorum ilaçları henüz kullanmadık
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 19:27
40 senelik meslek hayatimda hicbir hastama boyle "soytariliklar" uygulamadim... Sakin o ilaclari kullanmayin, esas o zaman cocugunuz daha beter bir duruma gelecek. O hastanenin bir daha semtine bile ugramayin. Cocugunuz; Grip geciriyor ve yapilan kortizon(Prednol) igne ile vucudun bagisikligini baskiladiginiz icin, hadise biraz daha agirlasacak ve uzayacak..
Sadece; BURNU TIKANDIGINDA, 10'ar damla Serum Fiz(Gifrer, Tonimer gibi) damlatin. Yeterli olmazsa; 3 gun;Iliadin ped. burun damlasi;gunde2x2'ser damla damlatin.
Oksurdugunde: Limonlu bal verin.Aksamlarida basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Eski yazilari muhakkak okuyun. Baska bir sey yapmayin.
|
|