Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kafasına parfüm şişesi düştü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39062
Tarih: 09 Oca 2026 Saat 08:59

Konu: kafasına parfüm şişesi düştü
Mesajı Yazan: sima
Konu: kafasına parfüm şişesi düştü
Mesaj Tarihi: 25 May 2013 Saat 23:07
iyi akşamlar kadir bey 28 aylık oğlum var bugün öğlen saat 13:30 da kafasına parfüm şişesi düştü çok ağladı kafasının üst kısmı şişti buz koydum ama şişlik bayağı sürdü şuan da çok hafif kaldı şimdi parfüm şişesi nasıl düştü derseniz ben zaten parfümü sıkmaya falan çalıştığı için gözüne gelir diye gardrobun üst kısmına koymuştum gardrobu açınca bir şey alayım derken parfüme çarptım o anda çocukta yanımdaymış kafasına düştü çok vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden oldu gözüne sıkar diye sakladığım parfüm kafasına düştü kendi kafamda parfüm şişesini hafif denedim çok ağrıdı  olacağa çare yok şuana kadar çok şükür bir sorun yok öğlen uykusuna da beşte yattı yedi gibi uyandı keyfi yerinde ben sizi takip ediyorum kafa çarpmalarında 48 saat takip edin diyorsunuz buna dikkat ediyorum duyduğuma göre bunun neticeleri uzun zaman sonra bile çıkıyormuş böyle olursa günlerce bunu düşünürüm acaba birşey olacak mı diye bunu size danışmak istedim canım çok sıkılıyor kendimi çok kötü hissediyorum cevabınız için çok teşekkür ederim saygılar..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2013 Saat 23:20
E, ne yapacaksiniz. Sakindiginiz goze cop batarmis. Ama merak etmeyin, bir sey yapmaniz gerekmiyor. Ayrica da, parfum icin tedirginlik duymaniz yersiz, en kotu ihtimal ile gozune sikabilirdi, o da ona ders olurdu, bir daha sikmazdi. Rahat olun, bu kadar sakinmayin.Boyle ufak-tefek seylerden, beyin zarar gormuyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat