tuvaletini söylemiyor
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39109
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 18:20
Konu: tuvaletini söylemiyor
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: tuvaletini söylemiyor
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2013 Saat 16:08
merhabalar Kadir hocam.36 aylık 3. aşamaya gelmeden mahalle baskısı ile bıraktığım bezı bugün 37. ayını geçmiş olan oğluma yeniden taktım.söylemiyor bir aydır kakalı çamaşır yıkamaktan bunaldım.ıyilikle halletmeye çalıştım' alt formu okudum?gece hiç kaçırmıyor. gündüz çok inat .hocam şu durumda beklemeli mi? iyilikle uğraştim olmuyor. gayet rahat yanlışlıkla oldu anne deyip geçiiyor. herşeyi söyler ama bu konuda çok ters .çözüm varmı? hocam çok teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2013 Saat 20:19
Dikkat edin, sırf onunla inatlaştıgınız için iş uzayabilir..Lütfen şu "hiçbir halttan haberi olmayan mahalleli" baskısına kulak asmayın. Emin olun, bu hususta hiçbir şeyi doğru-dürüst bilmiyorlar. Onlar sadece başınızı belaya sokmaya yararlar.
|
Mesajı Yazan: kıvanç
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2013 Saat 10:30
peki hocam .söyleyene kadar beze devam mı? bezliyken yinede tuvalete oturtmaya çalışayım mı? yoksa bir süre dillendirmeden bekleyeyim mi? ne önerirsiniz.? teşekkürler.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2013 Saat 12:36
Siz bezi her daim bağlayın. O, yaşı ilerledikce bezden rahatsız olacak ve kendi istemeyecek. o zamana kadar bağlayın. Kaçırdığında tekrar bağlayın ki, aradaki bağlantıyı kurabilsin. Bir nevi "şartlı refleks"...
|
|