Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

wbc ve kan değerleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39114
Tarih: 08 Eki 2025 Saat 03:58

Konu: wbc ve kan değerleri
Mesajı Yazan: boddim
Konu: wbc ve kan değerleri
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2013 Saat 11:37

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2013 Saat 11:41
hocam iyi günler yukarıdaki değerlerb oğlumun dün doktor bağdemcikleri şişmiş dedi ant. yazdı ben kan sayımı istedim ama telaşla yandaki ortalama değerlere güvenip dün ant. başladım. ayrıca doktor demir depolarının azaldığını şuan kanın iyi olduğunu ama 6ay içinde kan değerlerinin düşeceğini söyledi inanmadım kendisine size sormak istedim kan ilacı yazdı oğluma aferin yazdı onu hiç almadım bile kan değerleri için siz ne önerirsiniz wbcnin değerine göre ve oğlumun yaşına göre ant. gerek olmadığını diğer yazılarınızda gördüm ama kanla iligli beni aydınlatırsanız sevinirim.

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2013 Saat 10:23
hocam kan değerleri ve demir değerleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz 6 ay sonra baksak kan değerleri düşmüş olur dedi çünkü kandaki demir oranı düşmüş dedi lütfen cvp yazarmısınız. etini sütünü , meyse ve sebzesini yediriyorum. beslenme problemimiz yok şükür

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2013 Saat 10:45
Bu doktor; ya cahil, yada kötü niyetli bir şarlatan.
HGB: 13.5g/dL olan bir hastada, diğer bulguların hiçbir önemi yoktur.  Belki: Yapısal olarak; Eritrositlerin yapısı ufak veya ölcüm yapan aletin "kalibrasyonu" bozuk. Her iki durumda da yapılacak bir şey yok, her türlü tedavi gereksizdir.  Başka bir laboratuvarda tekrarlarsanız, durum kesin olarak ortaya çıkar.
Bademcikleri şiş filan değil, resmen sallıyor.  WBC değeri (11.83) yaşına göre düşük tür. Sakın antibiyotiğe başlamayın. Aldınız ise, ilacı iade edin. Bunlar ya cahil, yada sahtekar.

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2013 Saat 12:38
HOCAM ÇOK TESEKKÜR EDERİM. ANT. 1 GÜN VERDİM SİZİN WBC YAŞ ARALIKLARI YAZINIZI OKUYUNCA HEMEN BIRAKTIM. ÇOK TESEKKÜR EDERİM HOCAM İYİKİ VARSINIZ.

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat