Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

horlama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39153
Tarih: 06 May 2025 Saat 04:36

Konu: horlama
Mesajı Yazan: afrarana
Konu: horlama
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2013 Saat 22:50
hocam son bir aydır 4 yaşındaki kızım geceleri çok horluyor aşırılaştı budurum geniz etinden şüphelenildi çıkmadı nedeni ne olabilir kanda da alerji bakıldı çıkmadı ne önerirsiniz  gözü kapandığı an horluyor 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2013 Saat 23:19
4 yaşında "geniz eti" olmaz.  Biraz dik veya yan yatırın. Birde yastığına 2 damla  Coldmix damlatın.

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2013 Saat 01:08
hocam zaten cold mix sürekli kullanıyoruz yastığı dikliyorum yan yatırıyorum ne yaparasam yapayım o anlık uyanır gibi oluyo dalmasıyla tekrar başlıyor hatta bazen öyle horluyorkikendi horlamasından kendi rahatsız olup uyanıp tekrar dalıyo kafayı yiycem nasıl baş edicem onu düzeltmekte kendim yatamıyorum kbb ye gidelimmi yada gerçekten bazı doktorlarında dediği gibi alerjimi kendi çocuk doktorumuz geniz eti diyor napalım şaşıdıkkaldık

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2013 Saat 08:57
Bir,  KBB'de gösterin... Bir yapı bozukluğu olabilir.

Mesaj Tarihi: 12 Haz 2013 Saat 22:53
kbb ye gittik hocam geniz eti yok dedi ancak bademcikleri biraz büyükmüş o yapar dedi ameliyat dedi ama ben yaptırmak istemedim banada düzenli uyuyamadığı için büyüyemez dedi bende dedimki sorunumuz 2 aydır şiddetli bademcik yapıyorsa daha önceside olmalıydı dedim haklısınız dedi burun açmak için su karbonat ve tuz karışımı verdi 15 güne düzelmezse ameliyat diyor sizce napalım ameliyat olalımmı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat