Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2 cocuktada geniz eti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39193
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 02:40

Konu: 2 cocuktada geniz eti
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Konu: 2 cocuktada geniz eti
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2013 Saat 10:56
merhaba kadir bey arkadşımın 2 erkek cocuğu var biri 4 yasında digerıde 6 yasında kulaklarında sıvı bırıkmesı var onlar bosaltılıp tup takılacak demışler bırde genız etı var demışler ıkısınınde genız etı ameliyatına gırecek ilacla tedavisi varmı 3 4 tane antıbıyotık kullandırtmışlar ayretten alerjı alacları falan bır kac doktora gostermış hepsı aynı seyı soylemış ben bırde sızın fıkrınızı almak ıstedım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2013 Saat 11:04
Bu durum sürekli antibiyotik kullananlarda daha vahim bir hal alır. Antibiyotikleri kullandıkları sürece düzelmelerine imkan yoktur. Hemen bütün antibiyotikleri kesip, deniz kenarına gitsinler. Denize girdiklerinde; 2-3 günde düzelirler. Bu konuda örnek çok, eski mailleri ve Alt Forum yazılarını okusunlar.

Mesaj Tarihi: 10 Haz 2013 Saat 11:11

pekı genız eti amelıyatı ıcın ne onerırsınız yoksa buda bır kandırmacamı

Mesaj Tarihi: 10 Haz 2013 Saat 11:19
Zaten gaye bu.... Bütün sistem, sizi ameliyata ikna edene kadar bıktırmak..

Mesaj Tarihi: 10 Haz 2013 Saat 11:32
kadir bey cok uzattım bılıyorum kusuruma bakmayın lutfen  benım arkadasım dıyorkı cocuklar denıze gırselerde kaflarını suya sokmuyorlar kesınlıkle sizin dedigınızınde gercekleşmesı ıçin kafalarınıda su ya sokmaları gerekıylor degılmı

Mesaj Tarihi: 10 Haz 2013 Saat 17:48
Kafalarını denize sokarlarsa; iyileşme bir günde oluyor. Sokmazlarsa; deniz havasındaki "damlacık şeklindeki"  tuzlu su parçacıkları (partikülleri) nın  solunum yolu ile alınmaları sonucu,  iyileşme 2-3 günde oluyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat