Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelisim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39213
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 09:00

Konu: gelisim
Mesajı Yazan: mimoza23
Konu: gelisim
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2013 Saat 20:17
merhaba sayin hocam oncelikle cevaplariniz icin size cok tesekkur ederim. ben 2 ay once bebegimin boyu ve kilosu hakkinda bilgi almistim. oglum suan 18 aylik boyu 76 cm kilo 9970 gr doktorumuz gelisiminin cok iyi olmadigini soyledi. istahsiz bir bebek onun icin jun-or surup ve zinco verdi onlari 1 haftadir  kullaniyoruz fakat istahinda bir degisim olmadi hergun zorlada olsa 2 su bardagi sutu mutlaka iciriyorum. bunlarin disinda benim yapmam gereken bir sey varmi. tekrar tesekkur ederim. saygilarimla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2013 Saat 22:04
Ölçüler çok tutarsız. Başka bir yerde yeniden ölçtürebilirmisiniz?

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2013 Saat 14:44
hocam oglumu baska bir kurumda boyuna ve kilosuna baktirdim boyu 76 cm kilosu 10 200 gr cikti degerlendirebilirmisiniz tesekkurler

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 11:46
Yaşına göre; 4cm. boyu kısa, 1kilo eksiği var. Boyuna göre 200 gram fazlası var. 16 aylık gibi.

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 12:40
peki hocam ne yapmam gerekiyor. gunluk 600 ml sut ve sut urunleri vermeye calisiyorum. istahi cok az. doktorumuz 1 ay daha bekleyelim daha sonra endrologada gostermekte fayda var dedi. benim boyum 1.55 cm babasinin 1.70 cm boyunun cok uzun olmasini beklemiyorum ama 1 yasindan itibaren gelisimi cok yavas. sizcede goturmelimiyim endrologa. tesekkur ederim saygilarima

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 13:41
Bu işler öyle 1 aylık takip ile belli olmaz. Eylül-Ekim'e kadar her ay ölçümlerini yapıp, not edin, o aylardan sonra  bir bakalım.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat