Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oksuruk ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39234
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 20:47

Konu: oksuruk ates
Mesajı Yazan: burak.zeynep
Konu: oksuruk ates
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2013 Saat 20:32
Hocam oglum bes yasinda bir haftadir oksuruyor ve balgami cikartmakta zorlanarak kusuyor bal limon verdim gogsune viks surdum tam kesilmefi ama biraz duzeld ibugun de atesi cikti ve bacaklarim agriyor diyor ne yapmak gerekir atesi kac olursa ates dusurucu vermek lazim?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2013 Saat 21:56
Bir de hocam evde calpol suspansiyon ve tylol agri krsici suruplari var hangiso kullanilmali bir arada kac saat aralikli kullanilir?

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 06:22
HOcam oglum cok huzursuzlandi agliyor karnim  bacaklarim agriyor deyip durdu bir olcek calpol verdim fakat gecede cok aglayinca 5 saat sonrasinda atesi de cok yuksekti bir olcek tylol dan verdim .Lutfen yardimci olur musunuz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 12:50
Kutuların üstünü okuyun. Gerek "Tylol". gerek "Calpol" aynı ilaç olup, ikisi de "Parasetamol" ihtiva ederler. 6 saatte bir; 1.5 ölçek (hangisini isterseniz) verebilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 13:16
tesekkur ederim hocam tahlile tetkike gerek var mi oksuruk karin agrisi bacak agrisi atesin ayni anda olmasi normal mi ?

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 13:55
Normal; kuvvetli öksürdüğü için, karın adaleleri hassaslaşır ve ağrılar olur. Grip esnasında, hele birde hasta şahıs proteinli gıda almazsa, adele yıkımı ve buna bağlı adele ağrıları olur.

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 14:19
Tesekkur ederim.Hocam sayenizde atesten korkmuyorum fakat cok huzursuz oldugu icin ates dusurucu veriyorum dogrumu yapiyorum bir de ates ne kadar surer?

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 19:24
Gripler genelde; 4-5 gün ateş yaparlar. 1gün , veya 7 gün ateş yapanlarda vardır. Huzursuz olduğunda ateş düşürücü verebilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2013 Saat 19:55
tesekkur ederim hocam .İyiki varsiniz da keske Turkiyeye donseniz hicbir doktora guvenmiyorum artik.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat