Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İshal...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39293
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 15:47

Konu: İshal...
Mesajı Yazan: makisko
Konu: İshal...
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2013 Saat 01:27
Kadir bey 44 aylık oğlum 5 gün önce ateşledi 39.5 dereceyi gördük ateş düşürücü falan verdim 1gün sonra daha iyiydi fakat isal başladı hala isal devam ediyor gaz çıkardığında çok fazla kötü kokuyor günde 4-5 defa çıkıyor 2gün reflor verdim devam etmelimiyim veya doktoramı götürmeliyim sormak istedim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2013 Saat 01:57
Kadir bey yazmayı unuttum eklemek istedim ercefuryl diye bir bağırsak antiseptiği varmış eczacı söylemişti sizce kullanmalımıyız

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2013 Saat 10:16
1- Yediğ-içtiği bir gıda ile mikrop kapmış.
2- Reflor "ishal ilacı" değildir. Barsaktaki yararlı (Probiyotik) bakterileri ihtiva eden bir tozdur, sadece antibiyotiklerin sebep olduğu ishallere iyi gelir.
3- Ercefuryl, bu yararlı bakteri de öldürdüğü için, barsaktaki bağışıklığı da azaltan bir ilaçtır. 40 seneden beri tek bir hastama bile vermedim..  Böyle şarlatan ilaçlarından uzak durun. Bunlar sadece göz boyamaya yararlar, bir fayda vermezler.

Mesaj Tarihi: 19 Haz 2013 Saat 23:35
Peki kadir bey ne yapmalıyız doktora falan gitmelimiyiz hala devam ediyor isali kaka tahlili falan yaptırmalımıyız yada başka bir şey...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Haz 2013 Saat 11:10
Hiçbir şey yapmayacaksınız... Mikroplar vücuttan atılana kadar sadece su teklif edeceksiniz, bol yoğurt yedireceksiniz. İshallerde, beraberinde "kusma" olmadığı sürece susuz kalma diye bir durum OLAMAZ....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat