Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bezde kan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39328
Tarih: 28 Oca 2026 Saat 19:24

Konu: Bezde kan
Mesajı Yazan: canımkızım
Konu: Bezde kan
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2013 Saat 13:30
Merhabalar hocam
4 aylık kızım 2 gün önce akşam çok aşırı ağladı. Uykusu olduğunda bazen bu şekilde ağladığı için uyutmaya çalıştım ama bezini değiştirmek için altını açtığımda poposundan sümüğümsü kıvamda kan geldiğini gördüm daha doğrusu kanlı akıntı. Islak mendille sildiğimde azıcık mendil de kan oldu. Devam ederse dr a götürelim dedik ama 2 gündür bişey yoktu. Biraz önce yine bezini değiştirirken bezi kan olmuştu geçen seferkinden daha fazla ama ıslak mendille sildim baktım yara falan yok ve bu sefer biraz bezin ön tarafındaydı kan. Ayrıca dün geceden beri ateşi var sabah 40 a çıktı ama grip de var ateş gripten olabilir diye düşünüyorum. Kan neyden olabilir ki hocam ?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2013 Saat 14:56
hocam yeni geldi aklıma normalde sadece anne sütü alıyor ama 2 gün önce bezinde ilk kan gördüğüm gün gündüz biraz karpuz suyu sıkmıştım ağzına ondan olabilirmi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2013 Saat 20:46
Yediği-içtiği ile pek bir alakası yok. Poposundan geldiğinden eminmisiniz? Ön tarafından da gelebilir. Popodan geliyorsa, devam edip-etmemesine bakmak gerekir. Takip edeilim, yarın tekrar arayın.

Mesaj Tarihi: 22 Haz 2013 Saat 21:38
2 gün önce poposundan geldi hocamm eminim ıslak mendille poposunu sildiğimde mendil de azıcık kan oldu. ama bu sabah gördüğümde sadece bezinde vardı biraz da bezin ön tarafındaydı.sabahtan beri ara ara bakıyorum tekrar gelmedi. yarın tekrar yazarım gelirse saolun hocam

Mesaj Tarihi: 22 Haz 2013 Saat 21:45
hocam bu kan vajinasından gelmişse ne sorun olabilir? doktora götürmelimiyim? sanırım kız bebeklerde doğduktan sonra normal ama benimki 4 aylık oldu normal mi yine de ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Haz 2013 Saat 09:39
Şimdi kafaları karıştırmayalım.. Dediğiniz doğru, doğumdan sonra "anneden geçen" Östrojen hormonları sebebi ile kız çocuklarda, vajinal akıntı veya adet kanaması gelebiliyor, ve memeler büyüyebliyor. 4 aylıktaki, ayrı bir durumdur.
Sizdeki popodan geldiğine göre, bazen olabiliyor ve kendiiğinden geçebiliyor. Takip edelim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat