Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39388
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 03:55

Konu: ateş ishal
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: ateş ishal
Mesaj Tarihi: 29 Haz 2013 Saat 19:39
13 aylık kızım var 8kg 72 cm özel mama  desteği balıkyağı ve multıvitamın desteği alıyoruz.ayda 150 gr alıp 1-2 cm uzuyor.Ben de 1.5m 50kg ölçülerinde bi anneyim..perşembe ateş başladı 38.8 kulaktan en çok doktorumuz 72 saat takip edelim antibiyotiğe gereke yok muayenede sıkıntı yok dedı.bugün kusam ishal başladı.rota aşımız var. tahlike gerek yok kakada kan görürseniz getirin dedi. su kaybına dıkkat edin yemeğe zorlamıyın şeftali muz yoğurt verebilirsiniz  reflor kullanın dedı. yarım çay bardağı meyve püresi yedirdim reflorlu su içirdim uyudu kusmadı ateş dirençli değil bol ter attı uyurken.ne yapmalıyım tablo nun kötüleştiğini nasıl anlarım doktorumuz haklımı?ne yapmalıyım?zaten çok çelimsiz korkuyorum..

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2013 Saat 11:22
Ne Antibiyotiğe, nede Reflor'a gerek var. Reflor sadece, Antibiyotik ishallerine iyi gelir. Bir ishal ilacı değildir, sadece barsaktaki yararlı bakterileri ihtiva eder. Sadece su verin, kusma olursa, Emedur 100 fitilin yarısını kullanın. (Günde 2x1 defa) Tablonun kötüleştiği; suya saldırdığı halde, içtiğinden daha fazlasını kusması ile kendini gösterir.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat