uyumama
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39389
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 19:52
Konu: uyumama
Mesajı Yazan: burak.zeynep
Konu: uyumama
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2013 Saat 11:28
Hocam kizim 4,5 aylik oldu.Kilosu 6.800 boyu da 67 cm.Dogdugundan bu yana uykuya hasretiz sadece anne sutu aliyor emerken uyuyor gazini cikartmaya calisiyorum tarif ettiginiz gibi bazen cikiyor baxen ugrasmama ragmen cikaramiyorum yataga koyuyorum gunduz uykulari 10 -15 dk. gecmiyor gecede saat basi kalkiyor memede kalmak istiyor .Kendi kendine de popodan gaz ckariyor ama gene de uykuya gecmek icin meme istiyor salliyorum..tekrar kisir dongu...Ne yapacagimizi sasirdik her yolu denedim banyo yaptirim ustune masaj (karnina)emzir gaz cikar uyidugu 15 dk.Lutfen yardim edi acaba baska sorunu mu var gayet neseli kahkahalar atiyor ama uykumuz sorunlu.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2013 Saat 11:42
Gaz çıkarma ile ilgili video'yu seyredin, eski mailleri okuyun.
|
Mesajı Yazan: burak.zeynep
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2013 Saat 22:43
Hocam izledim ama her seferinde basaramiyorum cikatmayi aslinda kendi cok gaz cikariyor alttan ama uyanmis oluyor tekrat uyumak icin meme istiyor emzikte tutmadi kac cesit emzik denedik.Hocam su aglatma yontemi hakkinda ne dusunuyorsunuz uyumayi ogrenmesi icin kiyamiyorum ama ben de perisan durumdayim.Saygilarimla...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2013 Saat 10:25
Hafif vurduğunuzdan olmuyor olabilir. Alttan gaz çıkarması, gazın barsağa geçebildiğini gösteriyor. Siz ancak, midedeki gazı geğirterek çıkarabilirsiniz. Barsağa geçerse, yandınız, bu gazın artık geğirerek çıkma imkanı yoktur, alttan çıkarana kadar, 8 saat çekeceksiniz demektir.
|
|