Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dikiş izi kızarıklığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39397
Tarih: 08 Ara 2025 Saat 01:25

Konu: Dikiş izi kızarıklığı
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Dikiş izi kızarıklığı
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2013 Saat 17:17
Hocam değerli vaktinizi alıyorum ama size danışmadan da yapamadım kızımın eline 2 dikiş atılmıştı dikişler alındı alınalı 1 ay oldu. Yalnız dikiş atılan parmakta hafif bir kızarıklık var. 6 ay içinde dikiş izi kaybolur dediler bize o zaman. Hiçbir krem sürmeyin dendi. Kesilen yerin en son kısmında parmak çizgisi diyeyim orda nokta kadar bir deri kabarıklığı var. Böyle minik siğil gibi. Dikişin en son kısmı bu kabarıklık geçer mi? elimi kızımın parmağında gezidrdiğimde elime geliyor minik bir deri kabarıklığı. Kırmızılık ve bu siğil şeklinde kabarıklık için yapmam gereken nedir size danışmak istedim. Bilgi ve tecrübeleriniz bana ışık oluyor. Saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2013 Saat 19:44
Kurcalamayın. Zamanla o kırmızı iz önce "beyaz iz" olacak, ondan sonra kaybolacak.  2-3 sene alabilir.

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2013 Saat 20:15
hocam merhaba umarım iyisinizdir özlettiniz kendinizi

kızım birbuçuk yaşında ağzını tezgaha çarptı ve dudağının kenarını deri kısmındada bir mm kadar bir bölgeyede geldi kanadı hastaneye götürdük dikiş atmayalım dediler şu anda beyaz iz halinde ve 5 yaşında bu artık geçmeyeceği anlamınamı geliyor dikkatli bakınca anlaşılıyor
teşekkür ederim
sevgiler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2013 Saat 09:52
Evet, sadece siz (yerini bildiğiniz için) farkedeceksiniz, zamanla o bile kalmayabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat