oksuruk ve balgam
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39427
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 22:01
Konu: oksuruk ve balgam
Mesajı Yazan: sinan
Konu: oksuruk ve balgam
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2013 Saat 17:18
hocam oglum 3 ay 22 gunluk dun geceden oksurugu basladı her emzırmeden sonra da cok kusuyo,bugun doktora goturdum sırtını ve gogsunu dınledı bıraz balgamı var dedı ılerleyecek gıbı gozukuyo dedı ve BRICANYL ve ALLERSET YAZDI. henuz kullanmadım serum fız. damlatıyorum,cold mix hıcbır eczanede bulamadım sehır dısından aldırıyorum.ılıadın ped. aldım.gıttıgım doktor daha cok kucuk ılıadın ıcın dedı.ıhlamurla kecı boynuzunu kaynatıp vereyım mı? balgam sokucu ıcın bı arkadasımın tavsıyesı...ne yapmam lazım hocam yardım lutfen.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2013 Saat 09:14
"- BRICANYL ve ALLERSET YAZDI- " Allah böyle doktorlara akıl fikir versin. Bunların sayesşinde, 70 küsür milyonluk Türkiye'de, artık hiç Grip teşhis edilmiyor. Her öksüren, Astım veya Bronşit tanısı alıyor. Sakın bu ilaçları kullanmayın. Sadece benim anlattıklarımı uygulayın. Ne ıhlamur, nede keçi boynuzu öksürükte bir halta yaramaz. Bütün bu içeceklerde iyi gelen; "kaynar suyun" sıcaklığıdır. 3 aylık bebek de kaynar-kaynar içemeyeceğine görü bu gibi içeceklerin tümü bebeklerde faydasızdır.
|
|