Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çamur gibi kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39626
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 18:15


Konu: Çamur gibi kaka
Mesajı Yazan: canımkızım
Konu: Çamur gibi kaka
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2013 Saat 12:38
Hocam merhabalar
5 aylık kızım biraz önce 2 sefer üst üste çamur gibi kaka yaptı. Rengi turuncu gibi bişeydi. Kıvamı da normal değildi pütürsüz ve çamur gibiydi. Sadece anne sütü alıyor. Başka meyve falan hiçbirşeyi vermedim daha. Emzik emiyor acaba ondan mikrop falan mı kaptı acaba? Önemli birşey mi?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: canımkızım
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2013 Saat 16:24
2 sefer daha yaptı kaka. Son seferi sarı ama normal sarı değil sanki boya gibi. Ve içinde kanlı sümüksü birşeyler vardı


Mesajı Yazan: canımkızım
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2013 Saat 16:46
Hocam parça parça oldu ama bir yandan da eski mailleri okuyorum. Bu kanlı sümüksü şey iplik gibiydi. Ondan önce de annem altını değiştirirken biraz kan görmüş ama kaka yapmamış.


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2013 Saat 10:30
İster mikrop kapmış olsun, ister çok yemekten olsun, acele etmeyin. Sakın antibiyotik, doktor verse bile kullanmayın. Arada bir su teklif edin. Merak etmeyin, tek başına ishal olsa bile, kusmayan çocukta bir su kaybı olmaz.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat