Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sert ve şiş kızarıklıklar (ve diş)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39648
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 12:53

Konu: sert ve şiş kızarıklıklar (ve diş)
Mesajı Yazan: nidaaaa
Konu: sert ve şiş kızarıklıklar (ve diş)
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2013 Saat 01:16
Hocam merhaba 

oğlum 16 ayında kilosu  9,750 gr 

** son 3 gündür kolları ensesi ve bacagında  olmak üzere  sert  ve şiş kızarıklıklar var üzerleri ise  beyaz beyaz sert deri tabakası olustu önceki yazılarınızdan okudugum kadarı ile su çiçeği kesinlikle değil ilk 1-2 tane cıktıgında sinek ısırmıs olabilir diye odasını  ilaçlayıp  güzelce havalandırdıktan ve koku olmadıgından emin olduktan sonra yatırdım yinede arttı git gide coğalmakta iyice ilaçladıgım için böcek ısırması değildir diye düşünüyorum size danışmadan  doktora götürmek istemedim resmini yollamak için çok ugrastım ancak sayfa hata verdi yolayamadım bu kızarıklıklar neden olabilir  ve ne yapabilirim?

**birde alt damagında 2 taraftanda sivri uzun dişleri ve hemen arkalarındaki azı dişleri toplam 4 diş birden  şişti ve yaklasık 1 aydır patlamadıda şişliğide gitmedi çok sancı yapıyor arada da ateşi yükseliyor damaklar morarmayada başladı buda onda asırı huysuzluk yapmakta bunun içinde ne yapabilirim ?

cevap yazabilirseniz çok sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2013 Saat 11:59
400 gram eksiği var, çok önemli değil. Tarif ettiğiniz deri döküntüleri ile giden bir hastalık yok. Muhtemelen, ev içinde değilde park-bahçe gibi bir yerde ısırmışlar. Fenistil jel iyi gelir.
SÜT  dişleri çıkarken,  hiçbir rahatsızlık vermezler, eskilerin uydurmasıdır.

Mesajı Yazan: nidaaaa
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2013 Saat 13:51
çok teşekkür ederim hocam sağolun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat