Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antibiyotik kullansam mı (ishal)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39702
Tarih: 26 Eki 2025 Saat 22:49

Konu: antibiyotik kullansam mı (ishal)
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: antibiyotik kullansam mı (ishal)
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2013 Saat 17:38
hocam oğlum 4 yaşında 1 hafta kadar önce bozuk mısır yedi.ertesi gün sümükümsü kaka yapmaya başladı.ve hala devam edio.dr götüdük dr. bağırsaklarını üşütmüş o yüzden bu şekilde yapıo kakasını yapıo dedi.şuanda tatildeyiz denize girmesin mayosu islak olmasın suyla oynamasın dedi.baktirim diye ilaç ve pedifen verdi.pedifeni zaten ateş olmadığı için kullanmıorum.kusma vs başka bişey yok sadece sümükümsü kaka.bu yaşına kadar sizin sayenizde ilaç kullanmadım şimdide kullanmak istemiyorum sizin düşünceniz nedir ona göre hareket etmek istiyorum teşekkür ederim

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2013 Saat 18:39
Şimdiki doktorlar cidden CAHİL.. Bu asırda hala "üşütmekle" hasta olunacağına inanan doktora ne denirki? Bunlar hiçmi Mikrobiyoloji, Fizyoloji okumuyorlar? Fizyopatoloji okumadıklarını biliyorum, zira Türkiye de bunu öğretecek hoca yok... Bu dersin İngilizce kitabını alacak ne popo nede anlayacal İngilizce de onlarda yok, sonucta da  böyle sacmalıklar oluyor.
Çocuğunuz yediği mısırdan mikrop kapmış, sakın ilaç vermeyin. İshal ile vücut bu mikropları atınca kendiliğinden düzelecek.

Mesajı Yazan: b.ege
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2013 Saat 18:41
biliyodum hocam bunları diceğinizi  sizi seviyorum Allah bin kere razı olsun 

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat