Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kaka problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39734
Tarih: 29 Kas 2025 Saat 15:00

Konu: kaka problemi
Mesajı Yazan: poyraz9
Konu: kaka problemi
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2013 Saat 10:27
kadir bey;merhaba

oğlum 40 aylık bugün 4.gün hala kakasını yapmadı..kakasını yaptığı zamanda katı ve top halinde yapıyor.ama h,iç 4 gün sürmemişti kaka yapmaması..yeteri kadar beslenmediği içinmi acaaba?kaka yapması için ne yapmalıyım ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2013 Saat 11:01
Ne yediğine bağlı.. Sadece anne sütü alıyorsa, aç kalıyor olabilir ama mama yiyorsa, "teknik bir hata" yapıyor olabilirsiniz.  Cevabınıza göre anlatırım.. Ne verdiğinizi, tafsilatlı anlatın.

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2013 Saat 11:16
anne sütü almıyor.sabahları uyanır uyanmaz biskivülü süt içiyor 1 saat sonrada kahvaltısını yapıyor zeytin peynir kaymak yumurta (gün aşırı) gibi..öğlen ekmek doğranmış çorbasını içiyor çorba yoksa sebze yemeği zar-zor ...bu  öğünden sonra 2 saat öğlen uykusuna yatıyor uyanınca tekrar süt istiyor (inek sütü veriyorum) 1 saat sonra çorba yada pilav/makarna ..aralarda abur cubur yiyor çubuk kraker bisküvü havuç elma ne gelirse aklına en son akşam ballı yoğurt yediriyorum yatıyor...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2013 Saat 11:27
Yemek-çorba faslı günde ,1 ÖĞÜN'den fazla olmasın. Gerisi tamamen süt olsun. Ayrıca Kahvaltı ve yoğurt olabilir. YEMEKLERİNDE, PİRİNÇ, PATATES, MUZ VE ELMA OLMASIN.

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2013 Saat 11:32
abur cubur yemesi konusunda katımı olmalıyım? birde kaka yapmaıs için ilaç yada başka bişi vermemem gerek yokmu ya yapmazsa yine?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat