Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39805
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 19:31

Konu: ates
Mesajı Yazan: pervinn
Konu: ates
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2013 Saat 19:24
Dr.bey 4 yasindaki kizim yaklasik bir haftadir geceleri oksuruyor ; serum fizyolojik balli limon cold mixle sukur gunduze cevirmeden hafif geciriyor fakat bugun aksamustu ateslendi 38derece .bogazi kizarik degil dili pasli degil fakat agizda koku var.atese  mudehale etmedim fakat 3 saattir dusmedi . Suan uyuyor ,  nekadar sure dusmezse sabah kan sayimi yaptirmaliyiz. babasi durmadan calpol ver calpol ver diyip duruyor atesten cok korkuyor nerdeyse kavga edicez ..calpol kansayimi degerini etkilermi . kizimin suanki durumunda endise edilecek bir sey varmi/tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2013 Saat 23:11
Dili paslı değilse, zaten grip geçiriyor demektir. Antibiyotik kullanmayı kafaya koyarsanız, önce kan sayımı yaptırın. 4 yaş için sınırlar: 4 000 - 17 500 dür. 17 500 altı çıkarsa, antibiyotik gerekmez.

Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2013 Saat 09:01
peki wbc yuksek cikarsa hangi antibiyotigi kac olcek kullanmamiz gerekir. 4 yas 14.5 kg

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2013 Saat 10:13
Aug...400 günde 2x1 olabilir..
"Doğmamış bebeğe don biçilmez" diye bir laf vardır, bilirmisiniz...

Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2013 Saat 11:14
hocam bakuden yaziyorumda ben onun icin. burada bu isler trden daha vahim cunku tip ogrencileri dahil tum unv ogrencileri parayla sinif geciyor. turk doktorlarinda trdekilerden farki yok . aug 400 burda yoktu mesela trden getirtmistim evde bulunsun diye. umarim anlatabilmisimdir. cok tesekkur ederim cevaplariniz icin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat