Benden bulaşan hastalık (ateş,öksürük)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39810
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 03:07
Konu: Benden bulaşan hastalık (ateş,öksürük)
Mesajı Yazan: Kzy12
Konu: Benden bulaşan hastalık (ateş,öksürük)
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2013 Saat 09:34
Hocam 4-5 gündür bende boğaz ve baş ağrısıyla başlayan gribal bi durum vardı ne kadar korumaya çalışsamda 11 aylıkbebeğime geçti hafif ateşi Boğaz'da hırıltısı ara arada öksürük ve huzursuzluğu var. Eski maillerinizi okudum ballı limon serum fizyo ve coldmix uyguluycam ateş içinde gerekirse calpol vericem hocam hastaneye gitmelimiyiz yada hangi durumda gitmeliyiz ateşli hastalık olunca panikledim daha önce hiç ateş olmamıştı.kan sayımı yaptırmalımıyız
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2013 Saat 10:23
|
Panikleyecek bir durum yok. Ateş; 4-5 gün olabilir, uzarsa veya öksürük çok artarsa gösterirsiniz.
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2013 Saat 10:27
Çok teşekkürler hocam
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2013 Saat 10:16
|
Hocam ateşi dediğiniz gibi devam etti gecede dün çok huzursuzlandı 2- 3 saat ağlayınca hastaneye gittik bendeki enfeksiyonun aynısıymış faranjit dedi ama kan tahlili yapmadılar.faranjitse antibiyotik gerekmezmi.ilaç sadece ateş düşürücü yazdılar birde tavegly şurup ben kullanmadım şurubu ateşi 38-38.6 arasıydı dün ve gece. şu anda düştü.balgamı ve ara ara öksürüğü var ben antibiyotik kulandığım halde halen geçmedi. 3 gün sonra tatile gidicektik. Deniz iyi gelirmi .Hocam bu durumda erteleyelimmi iyileşmez herhalde 3 güne daha kötüleşirmi gidersek .hocam birde taveglyi sizin eski maillerinize bakarak kullanmıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2013 Saat 16:17
Hocam Bayram msjnızı şimdi farkettim iyi bayramlar yorulmadan verdiğiniz cevaplarada ayrıca teşekkürler
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2013 Saat 21:58
|
Herhalde, artk iyileşmişsinizdir...
|
|