Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

deniz, kum, gözlerde kızarıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39834
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 23:59

Konu: deniz, kum, gözlerde kızarıklık
Mesajı Yazan: burak7
Konu: deniz, kum, gözlerde kızarıklık
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2013 Saat 10:59
merhabalar kadir bey, umarım bayramınız güzel geçmiştir.

biz bayram tatilinde deniz kenarındaydık. 14 aylık kızım beyaz tenli ve yeşil gözlü. sanırım denizin tuzlu suyu gözlerini yaktı, üstünede kumlu elleriyle gözlerini kaşıyınca gözleri çok kötü kızardı. gözlerinin beyaz yerleri şuanda kanlı kanlı kıpkırmızı. doktora götürmedik henüz, bir göz doktoruna göstersek mi? ne önerirsiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2013 Saat 09:55
Kumdan ziyade, güneş ışınlarının, ( açık tenli kimselerde) yaptığı tahriş nedeni
ile gözleri öyle oldu. Siperlikli şapka veya güneş gözlüğü bu durumu önler ( bir dahaki yaza artık)...Güneşe çıkarmazsanız, kendiliğinden 2-3 günde kaybolur. Çapak olursa, Tobrased göz damlası; günde 4x1 her iki göze damlatın.

Mesajı Yazan: burak7
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2013 Saat 10:21
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Kumdan ziyade, güneş ışınlarının, ( açık tenli kimselerde) yaptığı tahriş nedeni
ile gözleri öyle oldu. Siperlikli şapka veya güneş gözlüğü bu durumu önler ( bir dahaki yaza artık)...Güneşe çıkarmazsanız, kendiliğinden 2-3 günde kaybolur. Çapak olursa, Tobrased göz damlası; günde 4x1 her iki göze damlatın.

çok teşekkür ederim cevabınıza. bu gün tatilden döneli 3. günümüz sabah hala kıpkırmızıydı gözleri. evde tobrased damla var, daha önceki göz akıntımızda çapaklanmasında size yine danışmıştım ve önermiştiniz çok ta iyi gelmişti.  aklıma geldi ama size sormadan kullanmaya cesaret edemedim. eve dönünce hemen kullanacağım. saygılarımla..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat