gece uyuyamıyoruz+iştahsızız
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39906
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 19:52
Konu: gece uyuyamıyoruz+iştahsızız
Mesajı Yazan: nasibel
Konu: gece uyuyamıyoruz+iştahsızız
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2013 Saat 15:55
7,5 aylık oğlum var ve biz 2,5 aydır geceleri uyuyoruz ama uyuyamıyoruz, şöyle ki gece boyu devamlı dönüp dönüp ağlıyo meme veriyorum aç mı ki diye emmek de istemiyor bunca zaman sabrettim geçer diye ama maalesef … aynı zamanda iştahı da yok bugün kontrolü vardı 7,5kg geldi(doğum kilosu 3,2) doktoru bu belirtilerin demir eksikliği belirtisi olduğunu ve 6 damla vegaferon kullanmamızı söyledi bir de tek başına oturamıyor diye 9 aylık olduğunda da hala oturamazsa çocuk nöroloğuna gitmemiz gerektiğini söyledi. Anne olarak bu durum beni çok üzdü, biz şimdi ne yapalım? sipraktin önerir misiniz?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2013 Saat 20:32
1-Tek basina oturma: 10 aydan sonra .. 7.5 aylik cocuk tek basina (desteksiz) oturamaz.
2- Bunlarin hicbiri; "demir eksikligi belirtisi" degildir. Ki....dan uyduruyor.
3- 6 aydan buyuklerde; Sipraktin gunde 2x1/2 olcek 5 gun deneyebilirsiniz. Sonucu yazin.
4- Ben bu doktorun(?) hicbir dedigine inanmam, siz cogunuzun kilosuna baska bir yerde tekrar baktirip bana yazin, Sipraktin'e ondan sonra karar verelim.
|
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2013 Saat 16:30
başka yerde de kilosu aynı çıktı doktor bey
|
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2013 Saat 18:56
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2013 Saat 17:19
ilk hafta sipraktini denedik ancak nezle olduğunda iştah yapmadı bu nedenle sonucu sizle paylaşmamıştm 3 gün aradan sonra 5 gün daha kullandık ve çok şükür etkisini görmeye başladık hem uyku hem de iştah anlamında. şimdi 3 günlük aradayız bu şekilde devam etmelimiyiz
|
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2013 Saat 19:28
Evet, aynen oyle. O;3 gun arada, sanki ilac aliyormus gibi yemeye devam ederse, ilaci vermeyin.....Ta ki, gene istahi gidene kadar..
|
|