duyamıyorum....(grip)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39932
Tarih: 24 Ara 2025 Saat 13:54
Konu: duyamıyorum....(grip)
Mesajı Yazan: nehirus
Konu: duyamıyorum....(grip)
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2013 Saat 22:00
kadir bey birkaç hafta öncede size aynı konuda yazdım nehir dört yaşında yaz tatiline memleketimize gittik öksürüğü uzun zaman vardı çok aldırış etmedim sonra duymuyorum anne ne ne demeye başlayınca dr a gittik abuk ilaçlar verdi sizede zaten yazmıştım iyi bir kbb ci buldum ona gittik kulak içi bacıncını ölçtüler sıvı biriktiğini encef 250mg şurup verdi 10 gün sonra kontrole götürün dedi ve samsuna geldik bugün burda son derece güvendiğim bir kbb uzmanına gittik yine basınç ölçüldü film geniz eti için istedi önceki ölçümlere göre basıncın daha fazla olduğunu yaza rağmen gerilemediğini söyledi geniz etinde rahatsız edici bir durum yok dedi bu sıvının çıkması gerek böyle hastaları 3 ay takip ediyorum açılmadığı taktirde tüp tavsiye ediyorum dedi bactrim ve allerset birde risonel sprey verdi 20gün sonra konrole gelin dedi ben bu adamın dediklerini çok açıklayıcı mantıklı buldum sizcede uygulama doğrumu tabiii sizi takip eden biri olmak kolay değil herşeyden şüphe ettiğim için
------------- nehirus
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2013 Saat 03:10
|
SADECE; Iliadin ped burun damlasini kullanin... Gunde;2x2'ser damla(3gun)...Sonrasinda da Serum fiz ile devam edin.
|
Mesajı Yazan: nehirus
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2013 Saat 09:21
kadir hocam nehirin duyma sıkıntısı 1.5 ayı geçti illiadini ara vererek 3 parti kullandım sıkıntısı devam ettiği için kbbye götürdüm şimdi tedirgin oldum yine bu bahsettiğiniz tedaviyle maksimum ne kadar sürede açılmalı kulak
------------- nehirus
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2013 Saat 18:57
|
Her Grip ten sonra bu maceralari yasayabilirsiniz. Yapisi boyle, yapilacak bir sey yok, zamanla buyudukce azalacak. Sakin Antibiyotik, Allerji ilaci veya kulak damlalarindan kullanmayin.
|
|