Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40015
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 14:39

Konu: ateş ishal
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Konu: ateş ishal
Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2013 Saat 21:21
hocam 2.5 yaşındaki oğlum 1 haftadır huysuzdu dün gece ateşi çıktı bugünde ishal oldu burun akıntısı yok ishalle ateştehlikeli demiştiniz diye hatırlıyorum ne yapmam gerekir şuan için ilaç kullanmadım yardımcı olursanız sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2013 Saat 23:57
Tehlikeli diye bir sey yok,ates oldugunda, sadece BACTRIM surup kullanilmasi iyi olur. Gunde 2x1olcek,tok karnina.

Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2013 Saat 09:35
hocam ateşi 2.gün olmadı ishali devam ediyor ve siyah yapıyor ilacı kullanayımmı kaç gün

Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2013 Saat 19:23
3 gun kullanin.

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2013 Saat 21:02
hocam merhaba uzun süredir sizi takip ediyorum allah razı olsun sağlıkla kalın sayenizde çok hastalık atlattık hocam en son ateş ve ishalli bir hastalık bizde ailece geçirdik en küçük birbuçuk yaşındaki oğlum ve 5 yaşındaki kızımda sadece ateş düşürücü ile( çok rahatsız olduklarında verdim) geçirdik şimdi ishal bitti ama bu uygulama doğrumuydu
bactrim şu ana kadar hiç kullanmadım ve bir çok kere bu şekilde hastalanıp bol sıvı ile atlattık
sevgiler

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2013 Saat 04:54
Cok sart degil. Genelde, Bactrim'i, hastayi gorup degerlendirerek, duruma gore veririm veya vermem.Simdi goremedigimden, ailenin biraz telasli oldugunu hissedersen, veriyorum. Ilacsiz atlatmanizi tercih ederim.

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2013 Saat 20:20
hocam diğer ikizimde kusmayla başlayan ishali vardı 4 gün oldu dün gecede hafif ateşi oldu ve karnını göstererek sabaha kadar sızladı bactrimi onada vereyimmi teşekkürler

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2013 Saat 21:14
Gerek yok...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat