Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40050
Tarih: 30 Eki 2025 Saat 20:08

Konu: Kusma
Mesajı Yazan: dtuncer
Konu: Kusma
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2013 Saat 11:37
Merhaba Kadir Bey,yaşındaki oğlumun 2 gündür kusma ve bulantı şikayeti var,fışkırır şekilde kusuyor hiçbişey yemiyor,çok halsiz,sadece su istiyor fakat içer içmez fışkırır şekilde kusuyor,başım ağrıyor diyor ve kafası çok terliyor,dün biraz ateşi de çıktı 38.5 pedifen verdim.doktora götürdük bademcikleri şişmiş,yoğun geniz akıntısı ve sinüzit var dedi,soğuk almış bulantı ve kusma ondan dedi.hemen antibiyotik yazdı,biz kullanmak istemiyoruz deyince de hemen ben soromluluk almam o zaman tüm sorumluluk sizin dedi,soğuk algınlığı için tylol cold yazdı onu da vermedim,bir de bulantı ve kusma için motilium yazdı dün akşam verdim onu,dün bir daha kusmadı fakat bugün sabah kahvaltıda 3-4 lokma yedi su içtikten hemen sonra kustu,biraz bekledikten sonra motilium u verdim bir de normalde immuzinc kullanıyorum bağışıklık sistemi için onu verdim şimdi yatıyor çok halsiz. Geçen sene de çok sık böyle hastalandı bu sene de aynı şey olacak diye korkuyorum çünki 1. sınıfa gidecek,bademciklerini aldırmamızı söylediler siz bu konuda nediyorsunuz,şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2013 Saat 19:13
1- Arkadan ishal gelecek, "bademciklerle" yakindan-uzaktan, hicbir ilgisi yok, uyduruyor.
2- Sakin; antibiyotik veya Tylol Cold'u kullanmayin.
3- Motilium, darda kaldiginizda kullanabilirsiniz.
4- Immuzinc'in 5 kurusluk hayri yoktur,paraniza yazik..
5- Bademciklerde bir "kusur" yok, aldirmaniz bir tek KBB doktoruna yarar saglar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat