öksürük
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40156
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 00:22
Konu: öksürük
Mesajı Yazan: musti6552
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2013 Saat 15:40
doktor bey 3 yasında bir oğlumuz var 3 hafta önce üst solunum yolları enfeksiyonu teshisi kondu klamoks 600 verdiler dort gun kullandık. ates ishal kusma bulantı filan yoktu. 5 gun vermedim. iki gun gecti aradan oksurmeye basladı. doktora tekrar gittik. cigerlerinde birsey yok bogazı temiz. dedi. biraz burun akıntısı var dedi. alerjik olabilir dedi. alerset ile ventolin verdi. cocuk gunde bir iki kez öksüren cocuk daha cok öksürmeye basladı. sanki balgam cıkaracakmıs gibi oluyor. ne tavsiye edersiniz
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2013 Saat 18:13
şimdide doktor buhar öneriyor
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2013 Saat 18:27
SAKIN, bu doktorlarin hicbir dediklerini yapmayin ve verilen hicbir ilaci kullanmayin... cocugunuz Grip geciriyor, verdigi ilaclarla, daha beter bir durum olacak, devamli doktorlara tasinmak zorunda kalacaksiniz. zaten; Allerset ve Ventolin vermekle niyetini az bucuk belli etmis. SAKIN gunumuzun moda halini almis bu SAHTEKARLIGINA kanmayin...
|
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2013 Saat 18:30
şaşırmıs durumdayız doktor bey siz ne önerirsiniz?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2013 Saat 22:41
Burnu tikandiginda; Serum Fiz (10'ar damla) damlatin, yeterli olmazsa, Iliadin ped. damla; gunde2x2'ser damla damlatin (3gun).
Oksurdugunde; 1 tatli kasigi kadar limon+bal karisimi verin.
Aksamlari bas ucuna; 2 damla ColdMix damlatin.
VE EN MUHIMI: Eski mailleri, Alt Forum yazilarini ve yazarlar kismindaki makalelerimi mutlaka okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2013 Saat 10:40
tesekkur ederim doktor bey
|
|