Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

orta kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40168
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 19:55

Konu: orta kulak
Mesajı Yazan: tunc
Konu: orta kulak
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2013 Saat 15:57
kadir bey merhaba.12.eylül.12 dogumlu oglumu 1 yaş kontrolüne götürdüm ve 12 kg 79 cm geldi gelişimini degerlendirirmisiniz.dogum kilosu 3.400 51 cmdi.

asıl merak ettiigim kontrolde dr. orta kulak iltahabı oldugunu söyledi ve amoklavin.peditus.ve s harfiyle başlayan bir damla yazmış damlayı almadım kulaga damla damlatılmaz heleki orta kulaksa diye hatırlıyorum burun sıpreyi kullanıyorum bana bir yol gösterirmisiniz ne yapmam gerek antibiyotigi kullanmaya başladım 2 gün oldu ama bırakayımmı sizce ne yapmalıym?şimdiden teeşekkürler.

-------------
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2013 Saat 20:28
19 aylik cesametinde.. Hayli iri..
SAKIN o sahtekarin hicbir dedigini yapmayin... O ilaclarla daha kotu olacak, hiriltilar baslayacak. Onun butun niyeti zaten bu tabloyu yaratmak. Ondan sonra; yok Astim, yok Bronsit deyip, her 15 gunde bir muayeneye gitmenizi saglayacak..
Grip olursa, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2013 Saat 20:46
grip oldu zaten hocam.son evreye gectik sanırım ama eli sürekli kulagında.grip için anlattıklarınızı yapıyorum zaten.ama kulak iltahabı agrı yaparmı ilerlermi onun içindemi grip iicin yapılanlar yeterli olur hocam.orta kulak iltihabı griptenmidir yani yoksa başka sorundanmıdır bilemedim.burnu için ne kullanayım.

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2013 Saat 20:56
Sadece 3 gün İliadin ped. damla, sonrasında Serum fiz. Limonlu baL yeterlimi hocam bu hadise icin.şimdiden eşekkürler.

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2013 Saat 22:54
Aynen oyle ve yeterlidir... Zaten zamanla aradaki farki goreceksiniz. Benim usulle; hem daha az sayida hastalanacak, hemde, hastaliklari daha hafif gececek..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat