Merhaba Kadir Bey, Kızım geçtiğimiz hafta cuma günü oyun parkında oynarken başka bir çocukla kafa kafaya çarpışmış,çok ağlamıştı.Gece saat 2 gibi kusmaya başladı .Sabaha kadar birkaç kere kustu.Ateşide hafif çıktı öğlen 2.30 gibi dr.a gittim çocuk dr.una kafa kafaya çarpştığınıda söyledim ishal oldu mu dedi sabah bir kere tuvalete gitti ve kendi yapmış tuvaletini anne sulu yaptım deyince evet dedim, ishal başladı devamı gelebilir demişti dr.Tahlil verdi yaptırmadık zaten ishal diyeti yaptık bol pirinçli yoğurtlu çorba muz falan.Busefer kabız oldu. cumartesi akşamda tek bir sefer ama şiddetli kustu bir daha kusma ve ishali olmadı ateşide düştü.Aradan tam 1 hafta geçti cuma gecesi ateşlendi başka hiçbir belirti yoktu.İlaç vermedim çok sayıklayınca ateş düşürcü verdim bir kaç kere .Şimdi ateşi düştü ama endişelerim var çünkü kendi çocuk dr.u ile konuştuğumuzda ishal hiç olmadıysa takip gerekli kusma ve ateş için dedi.Çünkü kızım anne ben hiç ishal olmadım deyiverdi başımdan aşağı kaynar sular döküldü bende görmedim çünkü.Aradan 1 hafta geçti 2 gün kusması 1 hafta ara ara ateş.Tehlikeli midir? Nöroloğa falan götürmeyi düşünüyorum ama küçükken kafasını tv sehpasına çarpmıştı şişmişti hemen 2 taraftan röntgen çekilmişti ortopedi dr. tarafından.Şimdi gereksiz yere ışın alırsa diye korkuyorum.Sizin fikirleriniz bizim için önemli. Ne yapmalıyızçEski maillerede baktım fışkırır tarzda kusma falan,uyku hali diyor.Sadece kusma ve ateş oldu.Kusma 2 gün ateş ilk 2 gün bir hafta sonra yine 2 gün. Telaşlanılacak bir durum mudur? Allah korusun ama ileride beyinde pıhtı falan oluyormuş diye okudum ve çok endişelendim çünkü kızım sayısız kere şiddetli şekilde başını çarpmıştır ve düşmüştür :((((( çok hareketli.
|