çatlak mı?(kaka)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40290
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 13:59
Konu: çatlak mı?(kaka)
Mesajı Yazan: nasibel
Konu: çatlak mı?(kaka)
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2013 Saat 23:56
oğlum(8 aylık) yaklaşık bir aydır kakasını yapmakta zorlanıyor daha doğrusu ıkınıp ıkınıp popoda küçücük bir kaka ancak sert değil macun kıvamında . temizliyorum ve yine ıkınma ve popoda küçücük bir kaka bütün gün bu şekilde zeytin yağı da duphalac da veriyorum sonuç aynı sebebi nedir çatlak olabilir mi
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2013 Saat 00:08
yediklerindendir diye her şeyi kestim hatta süt mü yapıyor ki diye mama bile aldım ama sonuç değişmedi, altını temizlerken ayaklarını çok kasıyor geçen gün az miktarda kan da bulaştı ıslak mendile
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2013 Saat 01:09
Kilosu; 8.5kg olmali... Hele kilosunu bir yazin bakalim... Anne sutunden baska bir sey veriyorsaniz, ne oldugunu ve miktarlarida yazin.
|
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2013 Saat 06:55
Oğlum sekiz aylık dedim ama aslında 1 hafta sonra dokuz aylık olacak. 8,5 aylıkken kilosu 7,9 kg idi (size kilosu düşük olduğundan danışmıştım ve 3 haftadır 5+3 sipraktin veriyorum iştahı azalınca sipraktine devam ediyorum ) sabahları yumurta sarısı muhakkak yiyor, geceleri anne sütü miktar belli değil, miktarına göre tam veya yarım meyve geriye kalan zamanda süt +sütlü gıda toplamda 600ml oluyordur ve biz yemek yerken o da soframızda ve ne yemek varsa. Yalnız bu saydıklarım sipraktin sonrasında önceleri doğru dürüst pek bir şey yemiyordu
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2013 Saat 20:26
pirinc, patates, muz ve elmayi, tamamen kesin, sonra azdan ve teker teker baslayin.
|
|