ishal mi?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40472
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 12:08
Konu: ishal mi?
Mesajı Yazan: şefika
Konu: ishal mi?
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2013 Saat 16:51
merhaba hocam benım kızım 2 aylık 3425 grm doğdu ve ilk ayında 4800 gr ıkıncı ayında ise 6100 gr ilk zamanlar kakamız sarı idi daha sonra yeşile dönmeye başladı ve günde 2- 3 kere sulu bazende köpüklü ve parcacıklar var beyaz oluyo ama bazende hardal sarısı gibi oluyo8genelde yeşil ve parçaçıklı) anne sütü alıyo dr götürdüm mikrop kapmış dedı flagy verdı gecmedi suprax verdı gecmedi tahlıllerde temız sadece 2-3 lökösit cıkıyo idrar yollarıda temız ultrosonda bırsey cıkmadı kanında da mikrop yok bebeğim kendılığınden ıkına ıkına hem gazını hemde kakasını yapıyo burada besin alerjisi mi yada enzim eksikliğiolabılır dıye yazılar okudum netten sizce neden böle oluyoo?
------------- ömer
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2013 Saat 22:37
EGER; benim yazilarimi, dikkatli okudu iseniz, biliyorsunuzdur.... Cok yedigi icin oluyor. Bu sekilde konusan ve ilac verenin "-anne sütü alıyo dr götürdüm mikrop kapmış dedı -" Cocuk Doktoru oldugundan eminsiniz degilmi?
Sakin boyle abuk-subuk konusan doktorlarla ugrasmayin, bunlarin hicbir dedikleri uygulamayin..
Siz "nette" her yazi yazanin bu isin ustasi oldugunumu saniyorsunuz? Burasi Turkiye...
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2013 Saat 22:41
yazılarınızı belki yüzlerce okudum hocam haklısınız 3haftadır böle olunca cok korktum
------------- ömer
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2013 Saat 22:48
festal kullanmama gerek yok o zaman değilmı hocam?
------------- ömer
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2013 Saat 22:55
|
sizin, Festal ile bir isiniz yok.
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2013 Saat 23:01
teşekkurler hocam beslenme aralıgını 4 saate bir yapacagım inşallah gecer bu şekılde
------------- ömer
|
|